Facebook Pixel Τα λέει με Βασιλόπουλο ο Τσίπρας!
| 2017-03-18 09:26:00

Τα λέει με Βασιλόπουλο ο Τσίπρας!

Τα λέει με Βασιλόπουλο ο Τσίπρας!

Στον απόηχο των εξλίξεων για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή, η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και για την "Αγιά Σοφιά"!

Η υπόθεση της "Αγιάς Σοφιάς" έχει κολλήσει ως γνωστόν στα... τερτίπια του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου ο οποίος δεν βάζει την υπογραφή του στην υψομετρική μελέτη, ώστε να προχωρήσει η έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Όπως ωστόσο αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη στήλη του στη "Live Sport", o ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να δοθεί λύση.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον δήμαρχο και η κουβέντα αυτή γίνεται στο πλαίσιο της πρόθεσής του να προσφέρει η πολιτεία στον Δήμο σημαντικά οφέλη (σχετικά με το Άλσος, με χώρους πάρκινγκ κλπ.) που θα αφορούν την ανάπλαση-βελτίωση της εικόνας της πόλης.  

Με αυτόν τον τρόπο προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας θα επιδιώξει να ικανοποιηθεί ο κ.Βασιλόπουλος, "επικοινωνώντας" τα οφέλη αυτά στους πολίτες του Δήμου και ταυτόχρονα να προχωρήσει στην υπογραφή για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η υπόθεση πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, ώστε τις επόμενες ημέρες ο Πρωθυπουργός να προχωρήσει στις σχετικές εξαγγελίες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags