Facebook Pixel Τον… τέλειωσε ο Βούζας!
| 2017-03-18 22:17:00

Τον… τέλειωσε ο Βούζας!

Τον… τέλειωσε ο Βούζας!

Μία μεγάλη είδηση «έβγαλε» η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην οποία υπάρχει και η έκπληξη!

Απών από την αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι στη Λεωφόρο έμεινε ο Λεάλι, ο οποίος μετά την τραγική εμφάνισή του στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, μάλλον δεν θα αγωνιστεί ξανά κάτω από την εστία των Πειραιωτών!

Αντίθετα, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπολογίζεται κανονικά ο Καρντόσο, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή, αν και δεν είχε ταξιδέψει καν στην Τουρκία για το ματς της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

Με την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Βασίλης Βούζας δεν έχει στη διάθεσή του, λόγω τραυματισμού, μόνο τους Βιάνα και Παρέδες (ο δεύτερος έμεινε εκτός περισσότερο προληπτικά, λόγω μικροενοχλήσεων).

Αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο κ. Βούζας ανακοίνωσε την αποστολή, με τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη νίκη στη Λεωφόρο. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags