Facebook Pixel Βόμβες Βούζα για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: "Κάποιοι παίκτες μας δεν..."
| 2017-03-19 23:30:00

Βόμβες Βούζα για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: "Κάποιοι παίκτες μας δεν..."

Βόμβες Βούζα για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: "Κάποιοι παίκτες μας δεν..."

Σαφείς αιχμές προς κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού άφησε ο Βασίλης Βούζας, ενώ έκανε και μικρή αναφορά στην διαιτησία.

Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων τόνισε ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχουν την προσφορά που πρέπει, ενώ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δικαιούται περισσότερα πράγματα στον πειθαρχικό έλεγχο του ματς.

Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός επικράτησε δίκαια στο αποψινό ντέρμπι.

Αναλυτικά η δήλωσή του στην συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές σε άσχημη κατάσταση αυτή την εποχή, δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω όμως αυτό σαν δικαιολογία. Αυτοί οι ίδιοι ποδοσφαιριστές από την αρχή της σεζόν έκαναν μεγάλη προσπάθεια, έφεραν την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συνεπώς, δικαούνται κάποιες άσχημες εμφανίσεις.

Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στη συνολική λειτουργία της ομάδας μας, να δούμε ποιοι πραγματικά θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Στους ποδοσφαιριστές μας παρέχονται τα πάντα από τη διοίκηση, αλλά η προσφορά κάποιων δεν είναι αντάξια των όσων προνομίων απολαμβάνουν. Είναι ακόμα μια δύσκολη ημέρα για εμάς, μετά τον διασυρμό από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη.

Δίκαια κέρδισε απόψε ο Παναθηναϊκός, δικαιούμαστε κάτι παραπάνω στον πειθαρχικό έλεγχο αλλά δεν το πήραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, είμαστε μέσα σε δύο στόχους ακόμα και θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags