Facebook Pixel Τρομερά σχόλια Αλεξανδρή για Λεμονή που κλείνει στον Ολυμπιακό!
| 2017-03-22 12:45:00

Τρομερά σχόλια Αλεξανδρή για Λεμονή που κλείνει στον Ολυμπιακό!

Τρομερά σχόλια Αλεξανδρή για Λεμονή που κλείνει στον Ολυμπιακό!

Δε θα πιστεύετε τι ατάκες πέταξε ο παλαίμαχος φορ για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό!

Ο Τάκης Λεμονής θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο προπονητής που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε τι είχε πει γι' αυτόν ένας παίκτης που είχε συνεργαστεί μαζί του στους Πειραιώτες, ο Αλέκος Αλεξανδρής, στη μεγάλη συνέντετυξη που παραχώρησε προ ημερών στο sport24.

Ο παλιός φορ του Ολυμπιακού είχε αποθεώσει τον Έλληνα τεχνικό και μάλιστα είχε τονίσει πως ήταν ο μοναδικός τεχνικός (μαζί με τον Λίμπρεχτς) που έκανε σοβαρή δουλειά στις προπονήσεις!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

"Ήταν δύο οι καλύτεροι προπονητές. Ο ένας ήταν ο Τάις Λίμπρεχτς, με τον οποίο συνεργάστηκα τη σεζόν 1994/95. Όταν ήρθε ο Λίμπρεχτς στον Ολυμπιακό, η ομάδα άρχισε να παίζει πραγματικά ποδόσφαιρο. Γιατί, μέχρι τότε, αγωνιζόμασταν μ’ ένα παρωχημένο στυλ. Οι φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν να βάλει γκολ η ομάδα με 1,5 πάσα. Ο Τσαλουχίδης έκανε τις βαθιές μπαλιές και εμείς στο κέντρο δεν... αγγίζαμε την μπάλα.

Ήμασταν χάλια τον πρώτο γύρο, όμως τον δεύτερο πραγματοποιήσαμε εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση. Επίσης, πολύ καλός προπονητής ήταν κι ο Τάκης Λεμονής. Εκείνη τη σεζόν δουλέψαμε σε πραγματικά επαγγελματικά πρότυπα που αρμόζουν σε μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού. Δουλέψαμε πιο σοβαρά.

Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε περισσότερος χαβαλές. Στην πραγματικότητα στηριζόμασταν στις εμπνεύσεις μας. Ό,τι κάναμε μόνοι μας και με τη βοήθεια του κόσμου. Δεν υπήρχε ένα ξεκάθαρο πλάνο απ’ τους υπόλοιπους προπονητές. Ενώ με τον Λίμπρεχτς και τον Λεμονή υπήρχε ένα πλάνο. Υπήρχε αρχή, μέση και τέλος. Με τους άλλους ήταν... ό,τι να ‘ναι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags