Facebook Pixel Έβγαλε αντίδραση ο ΟΦΗ
| 2017-03-22 19:06:00

Έβγαλε αντίδραση ο ΟΦΗ

Έβγαλε αντίδραση ο ΟΦΗ

O Όμιλος χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του ΑΟΧ στα Περιβόλια - Πουρτουλίδης και Βουό οι σκόρερ

Έπειτα από ένα πολύ μέτριο παιχνίδι ο ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει τον ΑΟΧ αξιοποιώντας τις λιγοστές του ευκαιρίες με γκολ στα τέλη των δύο ημιχρόνων.

Στο α' ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε τον έλεγχο του ματς, κατάφερε να δημιουργήσει ελάχιστες ευκαιρίες όμως το γκολ ήρθε από την... άσπρη βούλα. Ο Ζέρης στο 39' ανέτρεψε τον Βουό, ο διαιτητής Ζαβαριάνος υπέδειξε πέναλτι και το εκτέλεσε εύκολα ο Πουρτουλίδης. Ο ΑΟΧ έκανε ουσιαστικά μία ευκαιρία με το σουτ του Σταμάτη ενώ παραλίγο να μπει μπροστά στο σκορ έπειτα από φαλτσοχτύπημα του Κώτσιου με τον Κιάσσο να αποκρούει πάνω στη γραμμή (36'). Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στo β` μέρος, ο ΟΦΗ μετά από το πρώτο εικοσάλεπτα οπισθοχώρησε αρκετά, οι επιθετικοί του δεν μπόρεσαν να κρατήσουν μπάλα με συνέπεια ο ΑΟΧ να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσει κυρίως στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να χάσει την σπουδαία ευκαιρία. Έτσι, στο 89' ο Μάνος με ωραία προσπάθεια από τα δεξιά σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Βουό και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά το 0-2 και να δώσει στον ΟΦΗ την έκτη του νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζάρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Δρίζης (56' Λάσκαρης), Αποστολόπουλος (79' Μηλιώτης), Σταματής, Βανκεβάι
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπόατενγκ, Μητρόπουλος (72' Αντουκόρ), Πουρτουλίδης, Μιλοσάβλιεφ (58' Πάγκαλος), Βουό, Όγκμποε (78' Μάνος)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags