Facebook Pixel Χαμός! Όλα για όλα ο Ολυμπιακός, ποιον έριξε στο... τραπέζι, ποιος Γάλλος έχει "νεύρα" και ο Λεμονής!
| 2017-03-22 23:00:00

Χαμός! Όλα για όλα ο Ολυμπιακός, ποιον έριξε στο... τραπέζι, ποιος Γάλλος έχει "νεύρα" και ο Λεμονής!

Χαμός! Όλα για όλα ο Ολυμπιακός, ποιον έριξε στο... τραπέζι, ποιος Γάλλος έχει "νεύρα" και ο Λεμονής!

Τρέχουν οι εξελίξεις για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ποιος είναι το φαβορί, τι θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ποιο το μεγάλο πρόβλημα, με τον «εκλεκτό» του Βενγκέρ!

Σε ένα απίστευτο θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς παρότι υπάρχει συμφωνία με τον Τάκη Λεμονή, στο Λιμάνι ελπίζουν πως θα υπάρξει ανατροπή, έστω και στο…95’, με τον Ρεμί Γκαρντ!

Οι Πειραιώτες έχουν στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας τους τον Γάλλο κόουτς και όπως μάθαμε, προσπαθούν με κάθε τρόπο ώστε να τον πείσουν να πει το μεγάλο «ναι» και να αναλάβει από τώρα την ομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι αυτός που βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Γκαρντ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση, ώστε να αναλάβει όμως από το καλοκαίρι!

Ο πρώην κόουτς της Άστον Βίλα και της Λυόν όμως, παρότι έχει δώσει τα χέρια για να δουλέψει στο Λιμάνι από το καλοκαίρι, με ένα συμβόλαιο που θα φτάνει περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ (και το οποίο δείχνει πολλά και για τις προθέσεις της διοίκησης ενόψει καλοκαιριού, σχετικά με το πλάνο και το μπάτζετ…), είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο να κάτσει από τώρα στον πάγκο, πριν τελειώσει η σεζόν!

Αυτό είναι και το μεγάλο «κόλλημα» στην υπόθεση Γακρντ, την απάντηση του οποίου ο Ολυμπιακός θα περιμένει μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ωστόσο, αυτό που μετέφεραν από το Λιμάνι στον Γάλλο, είναι ότι εφόσον δεν πει το «ναι» τώρα, τότε είναι στον… αέρα και η συμφωνία τους για το καλοκαίρι.

Αν δηλαδή δεν έρθει τώρα στην Ελλάδα, θα κάτσουν ξανά στο τραπέζι ώστε να για συζητήσουν για το καλοκαίρι, αν και πρέπει να σημειώσουμε, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στο παρελθόν, συνήθως δεν γυρίζει πίσω, οπότε το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Η εξέλιξη αυτή πάντως ίσως τελικά και να… βολέψει τον Γκαρντ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ από την Άρσεναλ, ελπίζοντας ότι ο Αλσατός θα τον προτείνει για διάδοχό του!

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την υπόθεση του Φιλίπ Μοντανιέ, όλα δείχνουν πως έχει... δυσκολέψει τις τελευταίες ώρες και για αυτό μάλλον, σε όλες τις διαρροές από την ΠΑΕ, γίνεται λόγος για «Γάλλο» και όχι για «Γάλλους» προπονητές. Ο πρώην κόουτς της Νότιγχαμ, παρότι συζήτησε με τους Πειραιώτες, εμφανίζεται ενοχλημένος τις τελευταίες ώρες, καθώς διαπίστωσε πως αποτελεί εναλλακτική επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού!

Όπως και να έχει ωστόσο, έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και περιμένουμε πως μέχρι το πρωί της Πέμπτης, θα έχουμε και τις οριστικές εξελίξεις. Αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά, με τον Ολυμπιακό να περιμένει τον Γκαρντ και τον Λεμονή να περιμένει τους Πρωταθλητές. Το πιθανότερο σενάριο πλέον, είναι να δούμε το σενάριο της επιστροφής...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags