Facebook Pixel Δήλωση - βόμβα από Σάκχοφ για Ολυμπιακό και διαιτησία που θα συζητηθεί!
| 2017-03-24 12:23:00

Δήλωση - βόμβα από Σάκχοφ για Ολυμπιακό και διαιτησία που θα συζητηθεί!

Δήλωση - βόμβα από Σάκχοφ για Ολυμπιακό και διαιτησία που θα συζητηθεί!

Ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την παρουσία του στον Δικέφαλο και έκανε ειδική μνεία στους Ερυθρόλευκους και την διαιτησία στην Ελλάδα.

Ο Εβγέν Σάκχοφ παραχώρησε συνέντευξη σε ουκρανική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και την βοήθεια που έχει από την διαιτησία.

«Δεν θα έλεγα ότι κάτι λείπει. Φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξει χέρια ο τίτλος. Εδώ και έξι χρόνο η ίδια ομάδα κερδίζει συνεχώς τον τίτλο. Ηρθε η ώρα να εκδιώξουμε τον Ολυμπιακό από το θρόνο του πρωταθλητή! Είναι κάτι που θα ήθελα να το κάνω μέσα από μια δίκαιη και έντιμη μάχη στο γήπεδο.

Χωρίς να υπάρχει καμία βοήθεια από τους διαιτητές ή η επιρροή κάποιων άλλων παραγόντων. Αν συμβεί αυτό, θα είναι πολύ καλύτερα ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι των μεγάλων ομάδων περιμένουν με ανυπομονησία την αλλαγή και να σπάσει η ηγεμονία του Ολυμπιακού. Κάτι που ισχύει ειδικότερα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ονειρεύονται ένα πρωτάθλημα για περισσότερα από τριάντα χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο μέσος του Δικεφάλου του Βορρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags