Facebook Pixel Σπουδαίο μήνυμα Σωκράτη για τους Έλληνες φιλάθλους!
| 2017-03-26 01:40:00

Σπουδαίο μήνυμα Σωκράτη για τους Έλληνες φιλάθλους!

Σπουδαίο μήνυμα Σωκράτη για τους Έλληνες φιλάθλους!

Διαβάστε και... παραδειγματιστείτε από τη δήλωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά την ισοπαλία της Εθνικής στο Βέλγιο!

Μήνυμα ενότητας έστειλε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος στο Βέλγιο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο έμπειρος στόπερ απευθύνθηκε στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις Βρυξέλλες και τόνισε ότι όλοι οι συμπατριώτες μας πρέπει να μάθουν να αγαπούν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και γενικότερα να μείνουν ενωμένοι για πάντα, όπως έκαναν απόψε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι μπορούσαμε ακόμα και να νικήσουμε, είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι με 10 παίκτες σε μια τέτοια έδρα. Το Βέλγιο έχει ποδοσφαιριστές με τεράστια ικανότητα, νέους και με σπουδαίο μέλλον όπως είδατε, αλλά φτάσαμε στο 1-1 τελικά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τα δεδομένα του ομίλου δεν αλλάζουν, είναι πολύ σημαντικό το ότι δεν χάσαμε αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι που ακολουθεί στην Βοσνία είναι το πλέον κρίσιμο.

Μας επηρεάζουν σίγουρα οι απουσίες που θα έχουμε γιατί είναι παίκτες που παίζουν συνέχεια και σημαντικά μέλη της ομάδας μας. Αυτό που είπαμε όμως όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια για το Μουντιάλ είναι ότι θα γίνουμε πραγματική ομάδα και όποιος αγωνίζεται θα πρέπει να αποδεικνύει ότι αξίζει να φοράει το εθνόσημο. Βλέπουμε όλοι τι κάνει ο Λουκάκου στην Ευρώπη, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να μένουμε εκεί.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μάθουν οι Έλληνες να αγαπούν τους δικούς τους παίκτες, έχουμε κι εμείς καλά στοιχεία, όχι μόνο οι ξένοι. Ευχαριστούμε πολύ αυτούς που ήρθαν εδώ για να μας υποστηρίξουν Έλληνες από όλη την Ευρώπη σε μια πολύ σημαντική ημέρα για τη χώρα μας. Το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά το πραγματικά σημαντικό είναι να μπορέσουμε να μείνουμε οι Έλληνες ενωμένοι για πάντα, όπως κάνουμε αυτές τις ημέρες.

Μακάρι να γίνει αυτό, χρόνια πολλά στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες στον κόσμο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags