Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα από πρόεδρο ομάδας για Σαββίδη: «Σέβομαι την ηλικία του, αλλιώς…»!
| 2017-03-26 19:25:00

Απίστευτη ατάκα από πρόεδρο ομάδας για Σαββίδη: «Σέβομαι την ηλικία του, αλλιώς…»!

Απίστευτη ατάκα από πρόεδρο ομάδας για Σαββίδη: «Σέβομαι την ηλικία του, αλλιώς…»!

Ποιος παράγοντας έχει… ανοίξει πόλεμο με το μεγάλο «αφεντικό» του ΠΑΟΚ και γιατί;

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλέξανδρος Νεράντζης απάντησε μέσω των social media στα όσα ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης στις ΗΠΑ μεταξύ άλλων και για την ομάδα του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων δήλωσε πως πρόεδρος του Απόλλωνα πήγαινε στο Μακεδονία Παλλάς και τον συναντούσε ζητώντας βοήθεια, την οποία και έδωσε διότι, όπως είπε, ο Απόλλων είναι ομάδα του Πόντου και της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης είπε για το θέμα: «Εδώ ο Απόλλων Καλαμαριάς πήγε να με μπλέξει σε κάτι. Θα τους τιμωρήσει ο Θεός. Είμαι πολύ θυμωμένος με το Σαλπιγγίδη γιατί τον είχα δει τότε να παίζει με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο με τον Απόλλωνα. Τότε μου είπαν ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τον Απόλλωνα που είναι ποντιακή ομάδα.

Πρέπει να πάω αύριο στον Απόλλωνα και να τους πω ότι είστε εκεί επειδή εγώ το ήθελα. Τους βοήθησα και έκανα ότι μπορώ. Ερχόταν ο πρόεδρος στο Μακεδονία Παλλάς και έφερνε την καταστροφή. Εγώ τους βοήθησα γιατί είναι ομάδα της Θεσσαλονίκης και ομάδα του Πόντου και μετά άκουσα αυτά που άκουσα».

Η ανάρτηση - απάντηση του κ. Νεράντζη:

«Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του κ. Ιβάν Σαββίδη όσον αφορά τον Απόλλωνα γιατι σέβομαι την ηλικία του...Όλοι κρινόμαστε από τα λόγια και τις πράξεις μας. Απλά επειδή δεν είναι καλό να αιωρούνται παράξενα πράγματα, ο Πρόεδρος που αναφέρει ο κ Σαββίδης ο οποίος πήγαινε στο Μακεδονία Παλλάς είναι αυτός που έκανε τον πρόεδρο στην τελευταία ΠΑΕ...εκείνος που κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο να ξεφτιλίσει την ΠΑΕ...Γιατί όσο βρίσκομαι εγώ επικεφαλής του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, δεν θα γίνουμε β' ομάδα κανενός...».

Τώρα ποιον ακριβώς εννοεί ο Νεράντζης; Τελευταίος πρόεδρος στην ΠΑΕ Απόλλων, πάντως, ήταν ο Βασίλης Ανατολίτης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags