Facebook Pixel Τον "έκοψε" ο Μίχελ τον Γενάρη αλλά ψήνεται να τον φέρει το καλοκαίρι - Γιατί θα γίνει το μεγάλο "μπαμ"!
| 2017-03-26 21:47:00

Τον "έκοψε" ο Μίχελ τον Γενάρη αλλά ψήνεται να τον φέρει το καλοκαίρι - Γιατί θα γίνει το μεγάλο "μπαμ"!

Τον "έκοψε" ο Μίχελ τον Γενάρη αλλά ψήνεται να τον φέρει το καλοκαίρι - Γιατί θα γίνει το μεγάλο "μπαμ"!

Στον ΠΑΟΚ... δουλεύουν για μία σπουδαία κίνηση, την οποία πάντως θα μπορούσαν να την είχαν ανακοινώσει πριν λίγους μήνες. Ποιος είναι, τι κάνει φέτος και γιατί δεν ήρθε;

Έτοιμος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ είναι ο Μίροσλαβ Στοχ, σύμφωνα τουλάχιστον με χθεσινό δημοσίευμα της «Fanatik». Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως ο Σλοβάκος εξτρέμ αποχαιρετάει αυτό το καλοκαίρι την Φενέρμπαχτσε μιας και ο Ολλανδός προπονητής των κίτρινων της Κωνσταντινούπολης, Ντικ Άντβοκαατ, δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Αυτή τη φορά θα φύγει όμως οριστικά και όχι με δανεισμό, όπως συνέβη τρεις φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Το τοπίο γύρω από το όλο θέμα είναι αρκετά θολό, όμως ο Στοχ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά. Και γιατί να είχε άλλωστε, εάν ο Ιβάν Σαββίδης ικανοποιούσε τις οικονομικές του απαιτήσεις; Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα μπορούν να του προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται ο ίδιος, η σύζυγός του (η εκρηκτική Τσέχα Παουλί Μπεντζετίοβα) και το νεογέννητο αγοράκι τους με σημαντικότερο την ασφάλεια για την οποία δεν… φημίζεται τους τελευταίους μήνες η Κωνσταντινούπολη, ενώ Σλοβάκος γνωρίζει πως οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξακολουθούν να τον λατρεύουν.

Τι άποψη όμως έχει για τον «Μίνο», ο (συμπατριώτης του) Λούμπος Μίχελ, που στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου «ψάχτηκε» για να τον φέρει στην Τούμπα;

«Όχι την καλύτερη» είναι η απάντηση, για τρεις κυρίως λόγους. Πρώτον, η πορεία του Στοχ βρίσκεται σε κάθοδο, δεύτερον ο διεθνής εξτρέμ δεν είναι… ξακουστός για την σταθερότητά στην απόδοση του αλλά και την… ροπή του στην αθλητική ζωή, τρίτον έχει ως πρώτη προτεραιότητα το πως θα γεμίσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Γι΄ αυτούς τους τρεις λόγους ο Μίχελ έκανε … πίσω τον Ιανουάριο που μας πέρασε παρότι θα μπορούσε να φέρει στην Τούμπα τον Στοχ και όχι τον Ενρίκε. Φάνηκε εξάλλου στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, πως τα λεφτά δεν ήταν πρόβλημα. Γιατί λοιπόν ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής και πλέον αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να… αναθεωρήσει ενόψει της νέας σεζόν;

Πρώτον, οι μετοχές του Στοχ, άρα και η διαπραγματευτική του δύναμη, έχουν πέσει αρκετά και η Φενέρμπαχτσέ «καίγεται» να τον πουλήσει και γιατί δεν τον υπολογίζει και γιατί το συμβόλαιό του τελειώνει τον Ιούνιο του 2018.

Δεύτερον, είναι σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για να αποκτήσει έναν ακόμα εξτρέμ το καλοκαίρι και ο Στοχ κάθε άλλο παρά… άσχημος είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τρίτον, δεν είναι απίθανο η οικογενειακή ζωή που διάγει με την Μπεντζετίοβα και η γέννηση του παιδιού τους, να τον έχουν… ηρεμήσει!

Τα φετινά νούμερα του Στοχ δεν είναι πάντως κάτι το σπουδαίο. Έχει αγωνιστεί σε μόνο έξι παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς να πετύχει γκολ, άλλα τόσα στο Κύπελλο Τουρκίας με 1 γκολ και 1 ασίστ και 6 παιχνίδια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στα προκριματικά του Europa League και στους ομίλους του Europa League, με συνολικά επιτεύγματα 4 γκολ και μηδέν ασίστ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags