Facebook Pixel Έφυγε από τον Ολυμπιακό και κάνει... όργια - Τον θέλει η Παρί - Όλη η Ευρώπη ασχολείται μαζί του!
| 2017-03-28 11:20:00

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και κάνει... όργια - Τον θέλει η Παρί - Όλη η Ευρώπη ασχολείται μαζί του!

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και κάνει... όργια - Τον θέλει η Παρί - Όλη η Ευρώπη ασχολείται μαζί του!

Θα τα βλέπουν οι Ολυμπιακοί και θα... αφρίζουν!

Τα κατορθώματα του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τη Μονακό, το παιχνίδι που παρουσιάζει η γαλλική ομάδα και οι παίκτες που έχει καταφέρει να αναδείξει ο Πορτογάλος, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, τον εισάγουν ανάμεσα στους υποψήφιους διαδοχής του Ουνάι Εμερι στην Παρί Σ.Ζ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Πορτογαλία "Ο Jogo", η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει προσέγγιση του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο θαυμασμός για το προφίλ και την ποιότητα της εργασίας του, οδήγησε τον πρόεδρο Αλ-Κελαϊφί να τον θέσει ως επιλογή για την επόμενη σεζόν, μαζί με Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους) και Χόρχε Σαμπάολι (Σεβίλλη). Ο Αρσέν Βενγκέρ, αποτελεί σχεδόν μία εμμονή για τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας , αλλά οι διαδοχικές αρνήσεις και η ασάφεια γύρω από την παραμονή στο Λονδίνο, τον απομακρύνουν από την κούρσα διαδοχής. Συμπτωματικά και η Άρσεναλ, έχει επίσης ως στόχο τον Ζαρντίμ, αν φύγει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Πάντως σε συνέντευξή του στην "O Jogo", ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είπε ότι θέλει να γίνει «ο Φέργκιουσον της Μονακό», αλλά το επόμενο καλοκαίρι η αποχώρηση κάποιων παικτών, θα προκαλέσει μια τρύπα στην ομάδα, αναγκάζοντας τον για άλλη μια φορά, για την ανοικοδόμηση της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags