Facebook Pixel Τα κατάφερε ο Κατσουράνης και έκλεισε το φιλικό της Εθνικής του 2004 με την Παναχαϊκή!
| 2017-03-28 17:43:00

Τα κατάφερε ο Κατσουράνης και έκλεισε το φιλικό της Εθνικής του 2004 με την Παναχαϊκή!

Τα κατάφερε ο Κατσουράνης και έκλεισε το φιλικό της Εθνικής του 2004 με την Παναχαϊκή!

Άλλη μία τεράστια φιλική αναμέτρηση θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το πατρινό φίλαθλο κοινό! 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το φιλικό της Παναχαϊκής απέναντι στην Εθνική Ελλάδος του 2004 «κλείδωσε» και έτσι μετά το σπουδαίο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, έρχεται ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που θα έχει στην σύνθεσή της ποδοσφαιριστές που έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την Τετάρτη 19 Απριλίου, μετά το Πάσχα δηλαδή, θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Παναχαϊκής και της επίλεκτης ομάδας που θα έχει «άρωμα» Εθνικής.

Θυμίζουμε πως από το Δεκέμβριο έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Κώστας Κατσουράνης έχει προσεγγίσει τους πρώην συμπαίκτες τους να ταξιδέψουν στην Πάτρα για ένα φιλικό παιχνίδι που θα βοηθήσει την Παναχαϊκή να εδραιωθεί και πάλι στις σκέψεις των φιλάθλων της χώρας ως μία υπολογίσιμη ποδοσφαιρική δύναμη.

Αυτοί είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης που θέλει να φέρει στην Πάτρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, η Παναχαϊκή Συμμαχία (με τα νούμερα στις φανέλες τους στο Euro):

1. Αντώνης Νικοπολίδης, 2. Γιώργος Σεϊταρίδης, 3. Στέλιος Βενετίδης, 4. Νίκος Νταμπίζας, 5. Τραϊανός Δέλλας, 6. Αγγελος Μπασινάς, 7. Θοδωρής Ζαγοράκης, 8. Στέλιος Γιαννακόπουλος, 9. Αγγελος Χαριστέας, 10. Βασίλης Τσιάρτας, 11. Ντέμης Νικολαΐδης, 12. Κώστας Χαλκιάς
13. Φάνης Κατεργιαννάκης, 14. Τάκης Φύσσας, 15. Ζήσης Βρύζας, 16. Παντελής Καφές, 17. Γιώργος Γεωργιάδης
18. Γιάννης Γκούμας, 19. Μιχάλης Καψής, 20. Γιώργος Καραγκούνης, 21. Δημήτρης Παπαδόπουλος, 22. Κώστας Κατσουράνης, 23. Βασίλης Λάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags