Facebook Pixel Ο Καρεμπέ αποθέωσε τις ακαδημίες και ο Λεμονής τον... Καρεμπέ
| 2017-03-28 22:48:00

Ο Καρεμπέ αποθέωσε τις ακαδημίες και ο Λεμονής τον... Καρεμπέ

Ο Καρεμπέ αποθέωσε τις ακαδημίες και ο Λεμονής τον... Καρεμπέ

Ευτυχισμένος για την αναγνώριση και τα άκρως θετικά σχόλια από τους ανθρώπους της ECA για τη δουλειά και το έργο των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της «ερυθρόλευκης» διοίκησης υπογράμμισε πως η βελτίωση και η ανακαίνιση που έχει κάνει ο Πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε αισθητή, κάτι που χαροποιεί άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Τέλος, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων Τάκης Λεμονής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάν Καρεμπέ, τονίζοντας πως δίνει το καλό παράδειγμα στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και την επίσκεψη του ECA:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το γκρουπ των επισκεπτών μας αναγνώρισε την δουλειά και το έργο των εγκαταστάσεών μας, όπως και το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται αυτές. Είδαν από κοντά πως ο κ. Μαρινάκης έχει βελτιώσει και ανακαινίσει όλο το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και εμείς ως ιδρυτικό μέλος της ECA θα συνεχίσουμε να μετέχουμε ενεργά στο συγκεκριμένο φόρουμ. Είναι πολύ θετική η συνάντησή μας εδώ και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ώστε τα παιδιά μας να γίνουν σωστοί άνθρωποι και καλοί παίκτες. Πολλοί παίκτες έρχονται από τις Ακαδημίες και αυτό συμβαίνει γιατί είναι ο νέος τρόπος και η νέα φιλοσοφία και όλα τα μεγάλα κλαμπ όπως και εμείς μέσα από αυτήν την φιλοσοφία χτίζουμε καριέρες ποδοσφαιριστών, δίνοντάς τους την ευκαιρία της ζωής τους. Είναι αποτελεσματικό αυτό που κάνουμε γιατί διαθέτουμε στην πρώτη ομάδα τέσσερις παίκτες και το πιο σπουδαίο είναι ότι αυτά τα παιδιά εμπνέουν τα νεότερα παιδιά της Ακαδημίας μας».

Τέλος, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων Τάκης Λεμονής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάν Καρεμπέ, τονίζοντας πως δίνει το καλό παράδειγμα στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

 Πιο συγκεκριμένα από την πλευρά του ο Τάκης Λεμονής υπογράμμισε για τον Κριστιάν Καρεμπέ:

«Θα ήθελα να πω κάτι για τον Κριστιάν. Είμαστε όλοι χαρούμενοι εδώ στον Ολυμπιακό γιατί η ομάδα για τα δεδομένα της Ελλάδας έχει κάνει βήματα μπροστά και κρατάει την πόρτα ανοιχτή σε όλους τους καλούς παίκτες που έχουν παίξει σε αυτήν και της έχουν προσφέρει πολλά και αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα να το αναφέρουμε στα παιδιά της Ακαδημίας μας και στους νεότερους παίκτες της πρώτης ομάδας για το πως ο Ολυμπιακός δουλεύει ώστε να καταλάβουν ότι εάν κάνουν καλή καριέρα στην ομάδα πάντα ο Ολυμπιακός θα κρατάει την πόρτα του ανοιχτή γι' αυτούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags