Facebook Pixel No Messi, no party... (BINTEO)
| 2017-03-29 08:29:00

No Messi, no party... (BINTEO)

No Messi, no party... (BINTEO)

Η Βολιβία απόντος του τιμωρημένου άσου της Μπαρτσελόνα λύγισε με 2-0 την ελλιπή "αλμπισελέστε" στο Λα Παζ. Εύκολα 3-0 η Βραζιλία την Παραγουάη, πήρε το εισιτήριο για τη Ρωσία!

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν τιμωρημένος από τη FIFA, οι Νικολάς Οταμέντι, Χαβιέρ Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια και Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν λόγω κίτρινων καρτών, ενώ στο ματς με τη Χιλή είχαν τραυματιστεί οι Γκαμπριέλ Μερκάδο και Εμανουέλ Μας.

Τραυματίας αποχώρησε και ο Ραμίρο Φούνες Μόρι στο 36', ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα (31') η Βολιβία είχε ανοίξει το σκορ με τον Χουάν Κάρλος Άρσε.

Ο Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο στο 52' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με κεφαλιά, ενώ θυμίζουμε πως στα προκριματικά για το προηγούμενο Μουντιάλ (του 2014) η Βολιβία είχε επικρατήσει 6-1 της Αργεντινής.

Η "albiceleste" μάλιστα απόψε έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, δηλαδή στη θέση που δεν οδηγεί στα τελικά αλλά σε μπαράζ, καθώς την προσπέρασαν Κολομβία και Χιλή.

Θυμίζουμε πως απομένουν 4 αγωνιστικές, η Αργεντινή παίζει εκτός με Ουρουγουάη, εντός με Βενεζουέλα και Περού και εκτός με Εκουαδόρ, ενώ αν δεν μειωθεί η τιμωρία του Μέσι (4 ματς, το ένα ήταν το σημερινό) θα παίξει μόνο στο τελευταίο στο Εκουαδόρ.

Βραζιλία-Παραγουάη 3-0

H "seleção" πήρε την 8η σερί νίκη της στα προκριματικά, καθώς επικράτησε 3-0 της Παραγουάης στο Σάο Πάουλο και περίπου μιάμιση ώρα αργότερα εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά, καθώς η Ουρουγουάη ηττήθηκε στο Περού (2-1).

Ο Φελίπε Κοουτίνιο άνοιξε το σκορ στο 34', ο Νεϊμάρ έχασε πέναλτι στο 53', αλλά στο 64' έκανε το 2-0 με τρομερή ατομική προσπάθεια και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μαρσέλο στο 86'.

Πέντε μέρες πριν στην Ουρουγουάη η Βραζιλία είχε νικήσει με 4-1, με τον Παουλίνιο να κάνει χατ-τρικ, ενώ απόψε είχε δύο ασίστς!

Η Βραζιλία έφτασε τους 33 βαθμούς και εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018, λόγω της νίκης του Περού με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή με την Ουρουγουάη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags