Facebook Pixel Νέοι "κεραυνοί" Πάντζα για το γήπεδο της ΑΕΚ!
| 2017-03-29 13:44:00

Νέοι "κεραυνοί" Πάντζα για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Νέοι "κεραυνοί" Πάντζα για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός για τα ενωσίτικα αισθήματα του επέστρεψε με νέες δηλώσεις στο ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ, απαντώντας στα όσα του καταλόγισε ο Άρης Βασιλόπουλος περί υποδεικνυόμενων δηλώσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ»:

"Τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα είπα. Το όλο ζήτημα γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ θα προχωρήσει και δεν μπορεί να το εμποδίσει κανείς. Θα ήθελα όμως να πω και δύο λόγια προς τον κόσμο της ομάδας.

Σχετικά πρόσφατα είχα στείλει μια ανοικτή επιστολή, που ζητούσα από την διοίκηση να κάνει ότι χρειάζεται, για να γίνει η ΑΕΚ και πάλι ανταγωνιστική, έχοντας απογοητευτεί από την μέχρι τώρα πορεία της. Και αυτό έγινε, με σημαντικές προσθήκες σε όλες τις γραμμές αλλά και την άφιξη ενός προπονητή με εμπειρία. Και πλέον, έχουμε ξανά δικαίωμα στην ελπίδα.

Πλέον ο στόχος είναι ξεκάθαρος και αφορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και στην πρώτη θέση στα πλέι οφ. Κάτι που πιστεύω πως μπορεί να επιτευχθεί. Όμως επιβάλλεται και ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Να έρθει μαζικά στο γήπεδο, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ.

Πρέπει να φαίνεται η δυναμική της ΑΕΚ όχι μόνο για τα αγωνιστικά ζητήματα, αλλά και για άλλα, όπως για παράδειγμα αυτό του γηπέδου. Απέναντι στον Παναθηναϊκό πρέπει να είμαστε στο ΟΑΚΑ τουλάχιστον 50.000 και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, να γεμίσουμε το Στάδιο. Όποιος δεν δώσει το παρών, όσο κι αν ακουστεί βαρύ αυτό που θα πω, για μένα θα κριθεί ως λιποτάκτης»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags