Facebook Pixel Δηλώσεις που θα συζητηθούν για την Ρεάλ έκανε ο Πικέ!
| 2017-03-29 14:55:00

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για την Ρεάλ έκανε ο Πικέ!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για την Ρεάλ έκανε ο Πικέ!

Ατάκες - φωτιά για τους Μαδριλένους πέταξε ο άσος της Μπαρτσελόνα!

Μεγάλες συζητήσεις άνοιξαν οι δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα οι Μαδριλένοι, όπως αναφέρουν σήμερα οι ιστοσελίδες των ισπανικών εφημερίδων, εξετάζουν με δικηγόρους λέξη προς λέξη τα όσα είπε ο άσος της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να κινηθούν νομικά.

«Δεν έχω καμία για αυτό που αντιπροσώπευε ο Ραούλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ποτέ δεν θα αγωνιζόμουν εγώ με τη φανέλα της», είπε ο Πικέ.

«Δεν μου αρέσουν οι αξίες που μεταφέρει, αλλά μου αρέσουν οι παίκτες που έχει και πολλοί είναι φίλοι μου. Δεν μου αρέσει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον τρόπο που κινεί τα νήματα πίσω στα παρασκήνια. Δεν μου αρέσει αυτό που μεταφέρει. Ως σύλλογος, αυτό που θέλει να πει. Δεν θέλω να περάσω τον έλεγχο που πέρασε ο Μουρίνιο. Εμείς γινόμαστε γνωστοί με την δουλειά μας. Τώρα, με τους παίκτες δεν έχω κανένα πρόβλημα, αφού σχεδόν όλοι οι φίλοι μου και παίζουμε χαρτιά μαζί», πρόσθεσε ο Πικέ.

Ο Χόρχε Βαλντάνο αντέδρασε στις δηλώσεις του Πικέ λέγοντας: «Είναι επικίνδυνο να συγχέουμε το ποδόσφαιρο με ένα σόου. Μιλώντας για αξίες, ο Ράμος έπαιξε καλύτερα από εκείνον με την εθνική στο ματς με τη Γαλλία». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags