Facebook Pixel Απάντηση με απίθανες ατάκες από Ράμος για τις δηλώσεις του Πικέ!
| 2017-03-29 15:28:00

Απάντηση με απίθανες ατάκες από Ράμος για τις δηλώσεις του Πικέ!

Απάντηση με απίθανες ατάκες από Ράμος για τις δηλώσεις του Πικέ!

Δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Πικέ για τη Ρεάλ, ο Σέρχιο Ράμος. 

Αρχηγός, γαρ, ήταν επόμενο να σπεύσει να υπερασπιστεί την τιμή των «μερένγκες» απέναντι στον κεντρικό μπακ της Μπαρτσελόνα που είπε αρκετά, τα περισσότερα εκ των οποίων ιδιαίτερα «βαριά» για την ιστορία της Ρεάλ.

«Ο Πικέ; Ο,τι κι αν λέει δεν αλλάζει κάτι. Ούτε χρόνια θα μας κλέψει, ούτε τίτλους. Δεν τρέχει τίποτα! Είναι απλώς μέρος της προσωπικότητάς του και δεν περιμένουμε να τον αλλάξουμε στα 30 του. Ας τον χαρούμε ως ποδοσφαιριστή γιατί είναι καταπληκτικός. Ας του πούμε να φοράει πιο συχνά τα λευκά, τού πάνε πάρα πολύ!» είπε ο Σέρχιο Ράμος που έχει αγωνιστεί πολλές φορές πλάι στον Πικέ με τη λευκή εμφάνιση της εθνικής Ισπανίας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε μάλιστα και στο γκολ που πέτυχε ο Ράμος στον τελικό του περσινού Champions League υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ. «Το δικό μου γκολ;» αναρωτήθηκε ο αρχηγός της Ρεάλ.

«Αν είναι έτσι, τότε να μιλήσουμε για όλα. Να μιλήσουμε για τον Ινιέστα» είπε φέρνοντας στη μνήμη το αμφισβητούμενο γκολ της «Μπάρτσα» στον ημιτελικό του 2009 εναντίον της Τσέλσι. Για επίλογο, ο Μαδριλένος κρατούσε το... καρφί: «Δε νομίζω ότι αναστατώθηκε κανείς με αυτά που είπε. Θα μας είχε ενοχλήσει αν τα έλεγα ο Ινιέστα, που δεν μιλάει ποτέ. Αλλά ήταν για ακόμα μία φορά ο Πικέ!» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags