Facebook Pixel Έχει άστρο ο "τελειωμένος" άσος του Ολυμπιακού - Έτσι τα γυρίζει όλα τούμπα - Τι θα κάνει ο Λεμονής;
| 2017-03-29 22:10:00

Έχει άστρο ο "τελειωμένος" άσος του Ολυμπιακού - Έτσι τα γυρίζει όλα τούμπα - Τι θα κάνει ο Λεμονής;

Έχει άστρο ο "τελειωμένος" άσος του Ολυμπιακού - Έτσι τα γυρίζει όλα τούμπα - Τι θα κάνει ο Λεμονής;

Στο Λιμάνι τον υπολογίζουν και του έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Τι θα κάνει αυτός με την αγωνιστική του παρουσία; Και κυρίως, τι θα κάνει ο Τάκης Λεμονής; Κλικ εδώ.

Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλες προσδοκίες λόγω της πλούσιας καριέρας του σε δυνατούς συλλόγους και κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά και λόγω της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Φυσικά, ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος ήρθε στο Λιμάνι ως μια ηχηρή μεταγραφή, αλλά κατέληξε να είναι από τις χειρότερες, αφού όσο αγωνίστηκε, δεν κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο, ψήγματα του τεράστιου ταλέντου του.

Η λογική θα "υπέτασσε" την αποχώρηση του Γερμανού από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, ένα "βαρύ" χαρτί, που μόνο απλό δεν είναι να συμφωνήσει σε ενδεχόμενη λύση του συμβολαίου του.

Ο Μάριν έχει ένα τεράστιο συν στην περίπτωση που παραμείνει στον Πειραιά και δεν είναι άλλος από τον μάνατζέρ του, Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος είναι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό από μόνο του δεν φαίνεται να είναι ικανό να εξασφαλίσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ωστόσο όλα θα κριθούν από τις ενέργειες του Τάκη Λεμονή.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει σκοπό να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον 28χρονο, εντούτοις αν ο Γερμανός δεν την αρπάξει από τα μαλλιά ώστε να αποδείξει ότι αξίζει να συνεχίσει στους Ερυθρόλευκους, τότε τίποτα δεν είναι δεδομένο για την παρουσία του στο ρόστερ και την επόμενη χρονιά.

Όλα λοιπόν είναι στο χέρι του, ή μάλλον στα -ούτως ή άλλως- ταλαντούχα πόδια του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags