30/03/17 - 13:45

Δεν θα πιστέψετε τι έγινε τελικά με τον Λίλα...

Δεν θα πιστέψετε τι έγινε τελικά με τον Λίλα...
40.086views

Μια... αναπάντεχη τροπή πήρε το ζήτημα που είχε προκύψει με τον Αλβανό μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα και τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά του χριστιανισμού

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα του Λίλα για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς η τοπική ΠΑΕ, φαίνεται ότι δίνει... άφεση αμαρτιών στον Αλβανό διεθνή.

Μάλιστα κατά τον νομικό της σύμβουλο το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, ίσως και μεγαλύτερες από όσες θα έπρεπε.

Θυμίζουμε ότι ο Άντι Λίλα, ενώ βρίσκονταν στην Αλβανία για το παιχνίδι της Εθνικής της γείτονος, είχε μία μακρά συνομιλία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, με έναν ακραίο Ιμάμη, η οποία μεταδίδονταν ζωντανά στο Facebook.

Στον διάλογο αυτό ο Λίλα χλεύαζε την ορθοδοξία και τους ιερείς αφηγούμενος μάλιστα με παραστατικό τρόπο, διάφορα γεγονότα από τον ΠΑΣ.
Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, σε Ελλάδα και Αλβανία, ο Ιμάμης ζήτησε συγνώμη, για να ακολουθήσει συγνώμη και από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ.

Σήμερα ο Άντι Λίλα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ΠΑΣ Γιώργο Βήτα, επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο.

Όπως σημειώνει το Epiruspost.gr, ο Λίλα ζήτησε ειλικρινή συγνώμη από τον Μητροπολίτη, ο οποίος εξήρε την πράξη του αυτή, σημειώνοντας ότι οφείλουμε όλοι σεβασμό στις θρησκείες των άλλων.

"Οι τελευταίες ήταν από τις πιο δύσκολες μέρες που πέρασα.. Σήμερα ήρθα σε έναν σπουδαίο άνθρωπο, στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων και αισθάνομαι ανακούφιση μετά την συζήτηση που είχαμε", ανέφερε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα.

anti maksimos

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ