Facebook Pixel "Ο Ηρακλής θα χαιρετίσει αυτήν την κατηγορία"!
| 2017-03-31 12:02:00

"Ο Ηρακλής θα χαιρετίσει αυτήν την κατηγορία"!

"Ο Ηρακλής θα χαιρετίσει αυτήν την κατηγορία"!

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα περιέγραψε στον Arena FM ο Μάκης Σαρλής... "Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν. Ο Ηρακλής θα χαιρετίσει αυτήν την κατηγορία και πρέπει να σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα"

Αναλυτικά:

Ο Μάκης Σαρλής μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: «Τελειώσαμε! Τη φορολογική ενημερότητα δεν την παίρνουμε. Έπρεπε να ρυθμιστεί το ΙΚΑ και η εφορία μέχρι τις 10.00. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν. Ο Ηρακλής θα χαιρετίσει αυτήν την κατηγορία και πρέπει να σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα.

Μέχρι 10 έπρεπε ο λογιστής να είναι στην Κατερίνη και να τελειώσει τα θέματα. Δεν έγινε αυτό. Η εφορία είναι στην Κατερίνη, ο λογιστής είναι στη Θεσσαλονίκη. Τον παρατήσανε τον Ηρακλή.

Ο Καγιούλης πήρε χθες το λογιστή του είπε να είναι έτοιμος. Περίμενε, δε μάζεψαν μάλλον τα λεφτά., δεν έγινε καμία κίνηση. Πάμε αμαχητί. Ξέραμε τι θα γίνει αλλά λέγαμε μήπως κάνουμε λάθος. Για άλλους λόγους ήθελαν τον Ηρακλή. Τον ισοπέδωσαν.

Δεν ξέρω αν θα γίνει κανένα θαύμα μέχρι τις 3.30. Αφού δεν πήγε ο λογιστής στην Κατερίνη…

Οι Αμερικάνοι έκαναν την πρόταση μερικές μέρες. Τους ζήτησαν 3.5 εκατ. τα χρέη και 1, 5 εκατ. επιπλέον… αέρα.

Ο κύριος Τσίτσας ήθελε να μπει. Είναι δικό μας παιδί. Είναι στην Ατλάντα τώρα για μια επένδυση 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Χθες βράδυ δέχτηκε και απειλητικό τηλεφώνημα στο σπίτι του όπου του είπαν: «Και να πάρεις τις μετοχές, εμείς το 1, 5 εκατ. θα στο πάρουμε. Μαφιόζοι. Το σήκωσε η γυναίκα του. Έχει και μικρά παιδιά ο άνθρωπος.

Ο Πλεξίδας ήθελε να μπει στον Ηρακλή αλλά δεν του έλεγαν ποιος έχει τις μετοχές.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags