Facebook Pixel Φοβερή οδηγία Λεμονή σε Καπίνο - Τρελό σκηνικό στις εξέδρες, δε φαντάζεστε ποιον χειροκρότησαν!
| 2017-04-01 23:10:00

Φοβερή οδηγία Λεμονή σε Καπίνο - Τρελό σκηνικό στις εξέδρες, δε φαντάζεστε ποιον χειροκρότησαν!

Φοβερή οδηγία Λεμονή σε Καπίνο - Τρελό σκηνικό στις εξέδρες, δε φαντάζεστε ποιον χειροκρότησαν!

Οι πρώτες... πινελιές του Έλληνα κόουτς στον Ολυμπιακό που αλλάζει στο χορτάρι και η αντίδραση από την κερκίδα που μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

O Ολυμπιακός είχε… δυο πρόσωπα κόντρα στον Πλατανιά στο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του. Περιορίστηκε από την αμυντική λειτουργία των αντιπάλων στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο έβγαλε φαντασία και επιθετικότητα στο παιχνίδι του, έκλεισε τους Κρητικούς στα καρέ τους και με δυο όμορφα γκολ πέτυχε την ανατροπή του σκορ.

Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στο «τιμόνι» της ομάδας, ωστόσο η αποψινή νίκη είχε σε αρκετά μεγάλο βαθμό τη «σφραγίδα» του Λεμονή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχασε την υπομονή του παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ. Δεν κατέφυγε στη λύση της «γιόμας», όπως έκανε κατά κόρον επί Μπέντο. Αντιθέτως επέμεινε σε «στρωτό» ποδόσφαιρο προσπαθώντας να ανοίξει την αντίπαλη βγάζοντας συνδυασμούς με την μπάλα κάτω και τελικά δικαιώθηκε, αφού αμφότερα τα γκολ του προήλθαν με αυτό τον τρόπο.

Ταυτόχρονα, ο Έλληνας τεχνικός ζούσε το παιχνίδι πολύ έντονα και έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του για να παίξουν με τον τρόπο που επιθυμούσε. Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε τις συνεχείς φωνές του στον Στέφανο Καπίνο ώστε να προωθήσει γρήγορα την μπάλα κάθε φορά που την μπλόκαρε, καθώς γνώριζε τη σημασία του να βρει ο Ολυμπιακός ανοιχτό χώρο κόντρα στην κλειστή άμυνα του Πλατανιά.

Παράλληλα, ιδιαίτερη εντύπωση στο σημερινό παιχνίδι προκάλεσαν τα χειροκροτήματα του κοινού προς τον Ντα Κόστα, έναν παίκτη που έχει αμφισβητηθεί -μέχρι και αποδοκιμαστεί- στο παρελθόν. Πιθανότατα, δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαροκινός στόπερ αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές του Λεμονή δείχνοντάς του ότι τον στηρίζει. Μάλιστα, επωμίστηκε σε μεγάλο βαθμό το χτίσιμο των «ερυθρόλευκων» επιθέσεων, ενώ ο 57χρονος τεχνικός του έδινε συνεχώς οδηγίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags