Facebook Pixel Ρίχνει τη "βόμβα" ο Ιβάν - Μ' αυτόν τον παικταρά… γκρεμίζει τα τσιμέντα της Τούμπας!
| 2017-04-02 19:25:00

Ρίχνει τη "βόμβα" ο Ιβάν - Μ' αυτόν τον παικταρά… γκρεμίζει τα τσιμέντα της Τούμπας!

Ρίχνει τη "βόμβα" ο Ιβάν - Μ' αυτόν τον παικταρά… γκρεμίζει τα τσιμέντα της Τούμπας!

Μεγάλη επιβεβαίωση του SportDog για τη σπουδαία μεταγραφή που «ψήνει» ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για κίνηση που θέλει πολλά χρήματα, αλλά τον αλλάζει επίπεδο!

Το όνομά του επανήλθε δυναμικά σήμερα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, αλλά όσοι είστε πιστοί αναγνώστες του Sportdog, δεν… πέσατε από τα σύννεφα καθώς διαβάσατε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή του παικταρά στην Τούμπα στις 26 Μαρτίου!

«Τον έκοψε ο Μίχελ τον Γενάρη αλλά ψήνεται να τον φέρει το καλοκαίρι» ήταν ο τίτλος του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του Sportdog πριν από μία εβδομάδα με την εφημερίδα FORZA να αποκαλύπτει στο χθεσινο φύλλο της πως ο Σλοβάκος όχι μόνο έχει στο μυαλό του τον Μίροσλαβ Στοχ αλλά έχει ανοίξει ήδη ο δίαυλος επικοινωνίας μαζί του για να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα μετά από τρία χρόνια!

«Φλερτ με Στοχ. Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς Σλοβάκου, οι επαφές με Μίχελ και η καθοριστική συνάντηση» αναφέρει η FORZA στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, με τον Σκύλο να σας έχει εξηγήσει πάντως τους λόγους για τους οποίους ο Λούμπος Μίχελ «έκοψε» τον συμπατριώτη του τον περασμένο Γενάρη αλλά τώρα σκέφτεται σοβαρά να τον φέρει για δεύτερη φορά στην Τούμπα.

Αυτό που θα συμβεί σίγουρα, είναι η αποχώρηση του Στοχ από την Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Ντικ Άντβοκαατ δεν τον υπολογίζει στα πλάνα που κάνει για τη νέα χρονιά. Εάν πάντως ο «Μίνο» επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρα πως θα… πέσουν τα τσιμέντα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags