Facebook Pixel Επική ατάκα Μπουμάλ για την θητεία Στραματσόνι - Δήλωση και για Μπεργκ!
| 2017-04-05 12:35:00

Επική ατάκα Μπουμάλ για την θητεία Στραματσόνι - Δήλωση και για Μπεργκ!

Επική ατάκα Μπουμάλ για την θητεία Στραματσόνι - Δήλωση και για Μπεργκ!

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ μίλησε για την φετινή πορεία του Παναθηναϊκού και εκστόμισε τρομερή ατάκα για την εποχή που ήταν στον πάγκο ο Αντρέα Στραματσόνι, ενώ έβγαλε το καπέλο και στον Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Novasports:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και αν παίζει ρόλο η δουλειά του προπονητή:
«Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, κάτι που διευκολύνει τον προπονητή. Ο κ.Ουζουνίδης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και σε συνδυασμό με το πολύ καλό υλικό που υπάρχει, έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Στην αρχή της χρονιάς έγινε αυτό που λέμε πως: “είχε κόψει η μαγιονέζα”. Ίσως ο κ. Στραματσιόνι να μην είχε το χρόνο που χρειάζεται για να δουλέψει. Πλέον γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα και είμαστε ένα πολύ δυνατό σύνολο».

Για την φετινή πορεία του Πανιωνίου:
«Είμαι έκπληκτος από την φετινή πορεία του Πανιωνίου. Ωστόσο γνωρίζω καλά τη νοοτροπία του συλλόγου. Ξέρω το κίνητρο και την λύσσα των παικτών για την νίκη. Σε αντίθεση με άλλες ομάδες είναι σταθεροί από την αρχή του πρωταθλήματος»

Για το που θα κριθεί ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Πανιωνίου:
«Έχουμε μία δυνατή έδρα. Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα, όμως εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Το κάναμε ήδη με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Αν είμαστε σοβαροί θα φτάσουμε στη νίκη».

Για την τρομερή κατάσταση που βρίσκεται Μάρκους Μπεργκ:
«Φέτος είναι η χρονιά του. Είναι ο παίκτης που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ. Στην καριέρα μου είχα αρκετούς καλούς συμπαίκτες και ο Μάρκους είναι σίγουρα ένας από αυτούς».

Για το αν έχει μείνει ικανοποιημένος από τη φετινή του παρουσία:
«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις συνέχεια για να δείξεις το πραγματικό σου εαυτό. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και εμείς πρέπει έχουμε σεβασμό στις επιλογές του. Εγώ προφανώς και θα ήθελα να παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όμως ο προπονητής είναι αυτός που θα το αποφασίσει και πρέπει να σεβόμαστε τα όσα λέει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags