Facebook Pixel ΕΠΙΚΕΣ ατάκες του "Τσόρι" για Μπέντο!Τι είπε για Λεμονή;
| 2017-04-06 07:15:00

ΕΠΙΚΕΣ ατάκες του "Τσόρι" για Μπέντο!Τι είπε για Λεμονή;

ΕΠΙΚΕΣ ατάκες του "Τσόρι" για Μπέντο!Τι είπε για Λεμονή;

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού μίλησε στην ΕΡΤ και είπε... πράματα και θάματα για τον πρώην τεχνικό των ερυθρολεύκων! Το σχόλιο του για τον Λεμονή...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τάκη Λεμονή ο Τσόρι Ντομίνγκες, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις του στην «ΕΡΤ», άφησε νέες αιχμές για τον Πάουλο Μπέντο, τονίζοντας πως τον είχε θέσει εκτός ομάδας χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Επίσης, αναφέρθηκε στον στόχο του πρωταθλήματος αλλά και στην αποθέωση των οπαδών των ερυθρόλευκων προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά:

Για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του: «Αυτή η εποχή πέρασε. Σίγουρα πάντα ένιωθα μέρος της ομάδας. Ήμουν εδώ για όποτε θα το ζητούσε η ομάδα. Ο προηγούμενος προπονητής χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου με είχε αφήσει εκτός. Έχω την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου προπονητή και είμαστε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας που είναι το πρωτάθλημα».

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι δύσκολο για εμάς γιατί φέτος έχουν περάσει πολλοί προπονητές από την ομάδα και πάντα εμείς οι παίκτες προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε ότι μας ζητάνε. Αυτήν την στιγμή ο νέος προπονητής κοιτάζει να διορθώσει κάποια λάθη. Τον τρόπο που δουλεύουμε. Να περάσει ιδέες καθαρά ποδοσφαιρικές και να της αφομοιώσουμε. Είναι ένας απαιτητικός άνθρωπος και προπονητής που πάντα απαιτεί πράγματα και θέλει να μας κάνει να παίζουμε και να αποδίδουμε πιο καλά και βλέπετε τα αποτελέσματα αλλά και το τι πετύχαμε σήμερα».

Όσο για την αποθέωση του κόσμου είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Η αναγνώριση στο πρόσωπό μου οφείλεται στην δουλειά και στο πόσο προσπαθώ για την ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συμβαίνει αυτό». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags