Facebook Pixel Συμπαίκτης του Λημνιού ανάβει φωτιές στον ΠΑΟΚ - "Τα έχει όλα εκτός από..."!
| 2017-04-06 15:25:00

Συμπαίκτης του Λημνιού ανάβει φωτιές στον ΠΑΟΚ - "Τα έχει όλα εκτός από..."!

Συμπαίκτης του Λημνιού ανάβει φωτιές στον ΠΑΟΚ - "Τα έχει όλα εκτός από..."!

Δείτε τι αποκάλυψε παίκτης του Ατρόμητου για το νέο μεταραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Δημήτρη Λημνιό, ο συμπαίκτης του στον Ατρόμητο, Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος, όμως, αποκάλυψε και το μεγάλο μειονέκτημα του Έλληνα άσου.

Ο έμπειρος αμυντικός, αναλύοντας τα προσόντα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή είναι ένας παίκτης που δεν έχει το γκολ και πρέπει να δουλέψει στα τελειώματα των φάσεων.

Αλήθεια, στην Τούμπα γνωρίζουν γι' αυτή την αδυναμία του νεαρού άσου;

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σωκράτη Φυτανίδη στο Metropolis 95.5:

"Είναι ένα αυθεντικό ταλέντο που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η εξέλιξη του είναι πολύ γρήγορη και αυτό δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί που έχει δουλέψει πολύ. Είναι ένα παιδί που είναι έτοιμο να παίξει αυτή τη στιγμή σε υψηλότερο επίπεδο. Έχει θράσος και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Το ταλέντο σε συνδυασμό με την ωριμότητα που δείχνει είναι κάτι σπάνιο.

Έχει τη δυνατότητα να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο και να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Του λείπει το γκολ αλλά θα έρθει με τα παιχνίδια. Έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα μέσα στη σεζόν. Είναι ένα παιδί που θεωρώ ότι με τον εγωισμό και το θράσος που έχει μπορεί να πάρει τις ευκαιρίες σε ένα μεγάλο σύλλογο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags