Facebook Pixel Πέταξε τη βόμβα ο Κόντε!
| 2017-04-07 11:15:00

Πέταξε τη βόμβα ο Κόντε!

Πέταξε τη βόμβα ο Κόντε!

Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι πήρε δημόσια θέση για το αν θα είναι και του χρόνου στον πάγκο των επίδοξων πρωταθλητών Αγγλίας

Δεν είναι μόνο οι φήμες περί πρόθεσης αρκετών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης και της Ίντερ, να… χρυσώσουν τον Ιταλό τεχνικό, αλλά και οι πρόσφατες ατάκες του ατζέντη του, Φεντερίκο Παστορέλο, που «άναψαν φωτιές»!

Ο γνωστός ατζέντης είχε ρωτηθεί για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κόντε από τον πάγκο και είχε απαντήσει πως: «Θα έρθουν προτάσεις, νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Ποιος ξέρει;»!

Με συνοπτικές διαδικασίες τα πάντα διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον Κόντε, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τις παραπάνω τοποθετήσεις, ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίσει κι του χρόνου στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

«Δεν μου αρέσει όταν μιλούν άλλοι για εμένα! Ο Παστορέλο είναι φίλος μου, τον γνωρίζω καλά, αλλά δεν μου αρέσει αυτό! Εάν κάποιος θέλει να μάθει κάτι για μένα, ας έρθει να με ρωτήσει», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Δίνουμε μάχη για τον τίτλο και θέλουμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο μας. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό σε αυτή την ομάδα και ναι, θα είμαι εδώ και του χρόνου»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags