Facebook Pixel Νέος «πόλεμος» Σαββίδη-Μελισσανίδη - Έτσι ο Ιβάν «την έφερε» στον Τίγρη με τον παικταρά!
| 2017-04-09 17:14:00

Νέος «πόλεμος» Σαββίδη-Μελισσανίδη - Έτσι ο Ιβάν «την έφερε» στον Τίγρη με τον παικταρά!

Νέος «πόλεμος» Σαββίδη-Μελισσανίδη - Έτσι ο Ιβάν «την έφερε» στον Τίγρη με τον παικταρά!

Μόνο στο SportDog: Χαμός έγινε μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με αφορμή την «κούρσα» απόκτησης σπουδαίου άσου! Διαβάστε το «καυτό» παρασκήνιο…

Στις μέρες μας, δυστυχώς οι καλοί Έλληνες παίκτες σπανίζουν και έτσι δεν είναι καθόλου παράλογο το γεγονός ότι κάθε φορά που εμφανίζεται κάποιος στο προσκήνιο προκαλεί μεταγραφικό «πόλεμο» μεταξύ των μεγάλων ομάδων.

Αυτό ακριβώς έγινε με τον Δημήτρη Λημνιό του Ατρομήτου, ο οποίος κλείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά πριν φτάσουμε σε αυτή την κατάληξη, υπήρξε μεγάλη παρασκηνιακή μάχη, μιας και τον παίκτη ήθελε επίσης διακαώς η ΑΕΚ!

Oι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν πολύ έξυπνα για τον Λημνιό, τον οποίο «έκλεψαν» χρησιμοποιώντας τακτική… Μελισσανίδη! Τι εννοούμε; Στην περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα πέρυσι, ο «Τίγρης» φρόντισε να συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή χωρίς να εμπλέξει τον μάνατζερ του παίκτη, Αντώνη Αποστολόπουλο, στην υπόθεση. Αντιθέτως, συμφώνησε με τον παίκτη και την οικογένειά του «δένοντας» έτσι τα χέρια του Γιώργου Σπανού, ο οποίος δεν είχε άλλη επιλογή από το να δώσει τον Μπάρκα στην ΑΕΚ (παρότι το ποσό δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που γράφτηκε).

Οι ομοιότητες με τον Λημνιό ήταν πολλές, καθώς ο νεαρός άσος έχει και αυτός ατζέντη τον Αντώνη Αποστολόπουλο. Συνεπώς, ο Μελισσανίδης πήγε να εφαρμόσει το ίδιο κόλπο, αλλά τον πρόλαβε ο… διαβασμένος Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς παραμέρισαν τον Αποστολόπουλο συμφωνώντας με τον Λημνιό και τον πατέρα του, ενώ παράλληλα έκαναν και τη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις του Ατρομήτου (κάτι που πολύ δύσκολα θα έκανε η ΑΕΚ).

Σε αυτό το σημείο, να τονίσουμε ότι αυτό που γράφτηκε ότι η Ένωση είχε το προβάδισμα για τον νεαρό εξτρέμ, αλλά το έχασε μετά την κακή διαιτησία και το παρασκήνιο μετά το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Παράλληλα, ο τρόπος που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ τον Αποστολόπουλο στην υπόθεση επιβεβαιώνει τo γεγονός ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά με τους Έλληνες μάνατζερ. Άλλωστε, με τον συγκεκριμένο υπήρχε και παρελθόν, αφού προ τριετίας ο τότε πρόεδρος της ομάδας, Ζήσης Βρύζας, είχε κάνει υποτιμητικές δηλώσεις για τον Έλληνα ατζέντη που εκπροσωπούσε επίσης στο παρελθόν και τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags