Facebook Pixel O Eνρίκε αποθέωσε Ίβιτς και... ΠΑΟΚ
| 2017-04-09 21:54:00

O Eνρίκε αποθέωσε Ίβιτς και... ΠΑΟΚ

O Eνρίκε αποθέωσε Ίβιτς και... ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του μετά το ματς στην Τούμπα, τόνισε πως η ομάδα έδειξε σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και νίκησε δίκαια.

Αναλυτικά:

«Η νίκη σημαντικότερη από το δικό μου γκολ. Έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές μας, είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Κυνηγούσα το γκολ και ευτυχώς το πέτυχα σήμερα, για εμάς τους επιθετικούς τα γκολ μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Απειληθήκαμε ελάχιστα, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ήταν όμως το πρώτο ματς από μεταξύ μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε και στα άλλα ματς με τον ίδιο τρόπο θα έρθουν κι άλλες νίκες.

Το πρώτο γκολ που ήρθε νωρίς ήταν πολύ σημαντικό, ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο του είναι εξίσου καλοί. Θα ήθελα να κρατήσω τη σοβαρότητα που δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε έναν προπονητή με νοοτροπία νικητή. Και εμείς είχαμε αλλαγές στο ματς με τον Ατρόμητο και παίξαμε πολύ καλά. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία, στον αναπληρωματικό για να παίξει, πρέπει να παίζει καλύτερα από τους βασικούς για να αποδείξεις την αξία σου».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags