Facebook Pixel Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν "καψούρα" του Ρανιέρι στη Λέστερ;
| 2017-04-11 12:41:00

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν "καψούρα" του Ρανιέρι στη Λέστερ;

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν "καψούρα" του Ρανιέρι στη Λέστερ;

Ο Ιταλός στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη στο "Sky Sports" μετά την απόλυση του από τη Λέστερ μίλησε για όλους και για όλα, ενώ είχε και... ελληνικό ενδιαφέρον

Μεταξύ των όσων είπε ο Ιταλός τεχνικός  έπλεξε το εγκώμιο του νυν άσου του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο. Παράλληλα όμως προέβη σε μία δήλωση που θα συζητηθεί, σημειώνοντας ότι θα προτιμούσε να έχει στην ομάδα του τον Αργεντινό μέσο, έναντι του Ενγκολό Καντέ.

Διαβάστε τη σχετική δήλωση:

«Στην αρχή, ψάχναμε κάποιον άλλο διεθνή παίκτη για να αντικαταστήσουμε τον Καμπιάσο, τον οποίο είχαμε χάσει. Ο Καμπιάσο ήταν ο κύριος στόχος μας. Προσπάθησα να τον κρατήσω, αλλά είπε πως ήθελε να φύγει. Δεν διάλεξε τη Λέστερ, διάλεξε μια άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα (σ.σ. Ολυμπιακός). Στο τέλος οι επιλογές μας ήταν ο Καντέ και ο Κλάσι. Είπα πάρτε τον Καντέ, θα ήθελα τον Καντέ. Τον είδα σε δύο ή τρία παιχνίδια. Στα πρώτα ματς τον έβαζα αριστερό εξτρέμ».

Ο Ρανιέρι άφησε αιχμές και ως προς το αν κάποιοι τον ήθελαν εκτός ομάδας...

«Ίσως θα μπορούσε να είναι κάποιος από πίσω, αλλά αυτό το πρόβλημα το είχα και πέρυσι και κερδίσαμε τον τίτλο. Ίσως αυτοί οι άνθρωποι, φέτος, όταν χάναμε πίεζαν λίγο περισσότερο. Αυτό είναι όλο. Δεν θέλω να πω ποιοι. Είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος, ένας πιστός άνθρωπος. Ό,τι πρέπει να πω, το λέω πρόσωπο με πρόσωπο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags