Facebook Pixel Απίστευτη επίθεση Μπέου σε Μαρινάκη!
| 2017-04-11 20:20:00

Απίστευτη επίθεση Μπέου σε Μαρινάκη!

Απίστευτη επίθεση Μπέου σε Μαρινάκη!

Μύδρους εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Με αφορμή την άρνηση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να καταθέσει για το Koriopolis (υπόθεση στημένων αγώνων από το 2008 ως το 2011), ο έκπτωτος Δήμαρχος Βόλου τον κατηγόρησε για μη αντρίκεια στάση.

«Κάποια στιγμή ήλεγχε σίγουρα το ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται» είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον ΣΠΟΡ FM

«Ήταν μάρτυρας στο Koriopolis, αλλά δεν είχε τον αντρισμό να έρθει να καταθέσει. Να έρθει και να πει την αλήθεια. Όχι κάτι υπέρ μου, αλλά γενικά να φωτίσει την υπόθεση. Κότεψε, κρύφτηκε… Τι είχε να φοβηθεί; Έλα και πες την αλήθεια. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν άνθρωπο που πήγε φυλακή και καταστράφηκε. Αυτός ήταν ακόμη ένας λόγος που έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο και να πει όσα ξέρει. Να πει την αλήθεια, να πει 15 γεγονότα και να αποκατασταθεί η αλήθεια μετά από τόσα χρόνια που ταλαιπωρούμαι και μόνο τα διόδια που έχω πληρώσει πάνω-κάτω Αθήνα-Βόλο, θα είχα αγοράσει σπίτι! Η αλήθεια, όμως, θα λάμψει…

Η στάση του δεν ήταν σωστή, δεν ήταν αντρίκεια… Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κρύβεσαι επειδή μπορεί να είναι στο δικαστήριο 10 δημοσιογράφοι. Αντιμετώπισέ τους όπως κάνουν όλοι οι άνδρες… Αν ερχόταν για κατάθεση θα φώτιζε περισσότερο την υπόθεση, ώστε το δικαστήριο να ενημερωνόταν πιο εμπεριστατωμένα. Για να βγάλει μία απόφαση, κρίνοντας με πραγματικά περιστατικά και όχι με κρίσεις ή απόψεις. Ο λαλίστατος κύριος Κούγιας, στη δική του κατάθεση, ανέφερε 16 φορές πως αυτά που λέω είναι κρίσεις και απόψεις. Σε ένα δικαστήριο οφείλεις να πεις την αλήθεια και όχι τι λέει ο καθένας στην πιάτσα.

Εύχομαι ούτε ο εχθρός μου να μην υποστεί αυτή τη ταλαιπωρία που βιώνω εγώ εδώ και χρόνια. Όφειλε ο κ. Μαρινάκης απέναντί μου να έρθει τουλάχιστον και να καταθέσει, ήμασταν φίλοι, ήμασταν αυτοκόλλητοι… Το τονίζω ξανά, όχι για να πει κάτι υπέρ μου, αλλά για να φωτίσει την υπόθεση. Για την προσωπική σχέση που είχα μαζί του δεν πρόκειται ποτέ και κανείς να μου πάρει κουβέντα. Τι κάναμε μαζί ή τι λέγαμε όταν πίναμε καφέ. Κάναμε παρέα 10 και 15 ώρες πολλές φορές, ούτε στη γυναίκα μου δεν πρόκειται να πω τι κάναμε στην προσωπική μας σχέση. Αυτά, άλλωστε, δεν αφορούν κανέναν. Πάντως σας διαβεβαιώνω πως δεν ήμασταν παιχνιδιάρηδες! Είμαστε άντρες και πολύ σε αυτό το θέμα! Τον κατηγορώ για ένα εκατομμύρια πράγματα, αλλά δεν θα βγάλω στη φόρα τα προσωπικά μας. Φοράω παντελόνια γιατί πρέπει να τα φοράω, όχι για να μην κρυώνω. Έχω να μιλήσω με τον κ. Μαρινάκη πολύ καιρό, δεν θα μιλήσω ποτέ ξανά μαζί του».


Ερωτηθείς για το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο, είπε: «Το τι συμβαίνει σήμερα στο ποδόσφαιρο δεν το ξέρω. Θεωρώ πως υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο από όταν ανέλαβε η νέα ΕΠΟ. Τα πράγματα είναι προς το καλύτερο. Δεν θα πω για το πέναλτι που δεν έδωσαν στον Ολυμπιακό ή που αδικήθηκε κάποια άλλη ομάδα. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό. Βάζουμε μία γραμμή και κοιτάμε αν έκανε λάθος κάποιος. Το θέμα είναι το λάθος να μην γίνεται σκόπιμα και πιστεύω πως τους τελευταίους 3-4 μήνες γίνονται ανθρώπινα λάθη και δεν υπάρχει κάτι σκόπιμο. Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει εγώ και νομίζω πως υπάρχει χρόνος μπροστά μας να διορθωθεί η διαιτησία για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή παλιότερα ο κ. Μαρινάκης ήλεγχε σίγουρα το ποδόσφαιρο, όχι όσο ήμουν στον Ολυμπιακό Βόλου, πιο μετά… Εγώ δεν μασάω τα λόγια μου. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, νομίζω πως απλώς πολλοί χρησιμοποιούν το όνομά του».

Ο Αχιλλέας Μπέος κλήθηκε να σχολιάσει τις «βόμβες» Μπονόβα, ο οποίος έκανε λόγο για διαιτητική «προστασία» και δανεικούς από τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι ο Μπονόβας χρησιμοποιεί το όνομα του Μαρινάκη για να σταθεί. Ακόμα και αλήθεια να είναι αυτά που λέει, δεν τα αναφέρεις δημόσια. Δεν εκθέτεις τον Μαρινάκη, αν έχεις τέτοια γνωριμία μαζί του. Είναι τόσο χαμηλό το ειδικό βάρος που έχει ο κ. Μπονόβας και προσπαθεί με ψέματα να κρατηθεί στην τοπική κοινωνία. Να θέσει τον κόσμο απέναντι σε όσους προσφέρουν επί σειρά ετών. Είναι ένας περαστικός άνθρωπος… Είχαμε συνεργαστεί στον Πανιώνιο παλιότερα, εγώ ως πρόεδρος, εκείνος ως μάνατζερ παικτών. Έκτοτε ένα γεια λέμε, δεν έχουμε μιλήσει. Δυστυχώς στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχουν πλέον πολλοί νταραβερτζήδες. Βρήκαν ανοιχτή την πόρτα και έχουν μπει μέσα να διοικήσουν, λέγοντας ότι να ναι… Αν και απέχω από το ποδόσφαιρο πλέον, θεωρώ πως όλοι αυτοί σαν τον κύριο Μπονόβα χρησιμοποιούν το όνομα του Μαρινάκη. Το μέγεθος του Μαρινάκη και τα προβλήματα που έχει δεν του επιτρέπουν να ασχοληθεί με την Γ Εθνική. Αν το κάνει, τον λυπάμαι…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags