Facebook Pixel Έτσι θα σκάσει η "βόμβα" του ΠΑΟ για τα φορ - Πέφτει 7 φορές κάτω για να βάλει τα πράσινα η επιθετικάρα!
| 2017-04-11 22:28:00

Έτσι θα σκάσει η "βόμβα" του ΠΑΟ για τα φορ - Πέφτει 7 φορές κάτω για να βάλει τα πράσινα η επιθετικάρα!

Έτσι θα σκάσει η "βόμβα" του ΠΑΟ για τα φορ - Πέφτει 7 φορές κάτω για να βάλει τα πράσινα η επιθετικάρα!

Ο Ουζουνίδης έχει βρει τον εκλεκτό για την επίθεση, ο οποίος είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι απίστευτο για να φορέσει την πράσινη φανέλα! Μεταγραφή που θα συζητηθεί...

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή ο μόνος «καθαρός» σέντερ φορ του ρόστερ είναι ο Μάρκους Μπεργκ (αφού ο Ρινάλντι δεν υπολογίζεται) και οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να πάρουν έναν ικανό επιθετικό που θα μπορεί είτε να δώσει ανάσες στον Σουηδό είτε να παίξει ως δίδυμο μαζί του.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ως πρώτο στόχο τον Απόστολο Γιάννου της κινεζικής Γκουανγκζού, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να ξανασυνεργαστεί μαζί του στον Παναθηναϊκό (οι δυο τους συνυπήρξαν στον Πανιώνιο).

Πάντως, η επιθυμία του Γιάννου να φορέσει τα πράσινα συνεπάγεται και μια μεγάλη οικονομική θυσία από τον Έλληνα παίκτη. Ο διεθνής επιθετικός αμείβεται με 1 εκατομμύριο ετησίως στην Κίνα, ποσό που θα πρέπει να απαρνηθεί και να συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για συμβόλαιο με αποδοχές περίπου επτά φορές χαμηλότερες!

Άλλωστε, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν διευκρινήσει ότι θα τηρήσουν «μνημονιακή» πολιτική και οι αμοιβές των παικτών δεν πρόκειται να ξεφύγουν από τα όρια που θα τεθούν.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως υπάρχουν μόνο δυο τρόποι για να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Γιάννου. Είτε με δανεισμό και την Γκουανγκζού να πληρώνει σχεδόν όλο το συμβόλαιό είτε όπως προαναφέραμε. Δηλαδή, να λύσει ο 27χρονος φορ το συμβόλαιό του με τους Κινέζους και να δεχθεί την πρόταση του «τριφυλλιού» με επτά φορές χαμηλότερες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει στην ασιατική χώρα, ήτοι περίπου 150.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags