Facebook Pixel "Φουλ" για άνοδο η Λαμία, πέρασε κι από τον Εύοσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-12 17:43:00

"Φουλ" για άνοδο η Λαμία, πέρασε κι από τον Εύοσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Φουλ" για άνοδο η Λαμία, πέρασε κι από τον Εύοσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ με γκολ του Ρότσα νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα εκτός έδρας με 1-0 και πήγε στο +9 από τον Άρη, με ματς περισσότερο!

Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας κλασικότερες ευκαιρίες. Ωστόσο, ο Πίτκας «καθάρισε» πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις σε εκτέλεση φάουλ του Τάι (15’), ενώ γλίτωσε τον Πεταυράκη από αυτογκόλ στο 24ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Ουνγιαλίδη.

Η Λαμία δέχθηκε αρκετή πίεση σε μεσαία γραμμή και άμυνα για να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Εντούτοις, οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν κάλλιστα να αποκομίσουν προβάδισμα στο σκορ. Ορισμένες κακές επιλογές σε τελειώματα φάσεων είτε στην τελική πάσα δεν απέφεραν κάποιο γκολ με ενδεικτικότερη φάση εκείνη που καταγράφηκε στο 35ο λεπτό έπειτα από γύρισμα του Αυγενικού.

Η Λαμία μετά το 60` ανέβασε στροφές και μία στατική φάση αρκούσε για το 0-1! Ήταν το 72ο λεπτό, όταν ο Αυγενικού εκτέλεσε φάουλ και ο Αντρέ Ρότσα πήρε την κεφαλιά πραγματοποιώντας το 0-1!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν έχοντας μία αξιόλογη φάση με τον Πίτκα να αποσοβεί το γκολ στο 78’ έπειτα από κεφαλιά του Πάτο, με το σκορ να μένει 0-1 ως το τέλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags