Facebook Pixel Βιαζόταν να φτάσει τα 100 ο Ρονάλντο, "βασιλική" ανατροπή για Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-12 23:40:00

Βιαζόταν να φτάσει τα 100 ο Ρονάλντο, "βασιλική" ανατροπή για Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βιαζόταν να φτάσει τα 100 ο Ρονάλντο, "βασιλική" ανατροπή για Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θρυλικός Πορτογάλος γύρισε το ματς για τη Ρεάλ κόντρα στη Μπάγερν μέσα στο Μόναχο (1-2) με δυο γκολ και έφτασε τα 100 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά για τη "βασίλισσα"...

To παιχνίδι δεν ξεκίνησε με ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό αφού φάνηκε εξ' αρχής ότι καμία από τις δυο ομάδες δεν ήταν διατεθειμένη να πάρει πολλά ρίσκα. Η Μπάγερν είχε μια ελαφρά υπεροχή απολαμβάνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της κατοχής μπάλας, αλλά δεν κατάφερνε να απειλήσει. Αντιθέτως, ήταν η Ρεάλ αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Στο 18' ο Καρβαχάλ σέντραρε, ο Μπενζεμά πήρε δύσκολη κεφαλιά, με την μπάλα να σκάει στο έδαφος και να υποχρεώνει τον Νόιερ σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση. Ο Γερμανός εκτινάχθηκε και αφού την βρήκε ελάχιστα για να τη στείλει στο δοκάρι, έστειλε πρώτα στο δοκάρι, εν συνεχεία την μπλόκαρε.

Στο 25΄ ήρθε η αντίδραση της Μπάγερν. Ο Ριμπερί σούταρε δυνατά, με την μπάλα να κοντράρε και να καταλήγει κόρνερ. Ο Τιάγκο το εκτέλεσε και ο Βιδάλ πήρε κεφαλιά... κανονιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Νάβας για το 1-0!

Οι Βαυαροί είχαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά του με τη... βοήθεια της διαιτησίας. Σε σουτ του Ριμπερί στο 45' η μπάλα βρήκε στο στήθος του Καρβαχάλ. αλλά ο Ιταλός διαιτητής Ριτσόλι είδε χέρι και έδωσε πέναλτι. Ο Βιδάλ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ!

Αυτό που δεν πέτυχε με το δοκάρι στο 18', το κατάφερε στο 47' η Ρεάλ, η οποία μπήκε φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης της σέντρας του Καρβαχάλ και με τρομερό δεξί σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1!

Από το γκολ και έπειτα το μομέντουμ φάνηκε να γυρνά προς το μέρος της Ρεάλ, η οποία άρχισε να πατά καλύτερα στο γήπεδο. Στο 56' ο Μπέιλ έκανε την κοντινή κεφαλιά με πολλή δύναμη και ο Νόιερ πραγματοποίησε καταπληκτική επέμβαση, όμως πέντε λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν... σκούρα για τους Βαυαρούς. Στο 61' ο Μαρτίνεθ έκανε φάουλ στον Ρονάλντο, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Η Μπάγερν "εξαφανίστηκε" από το γήπεδο παίζοντας με παίκτη λιγότερο και η Ρεάλ άρχισε να πιάζει ασφυκτικά, βρίσκοντας όμως... τείχος στον Μάνουελ Νόιερ. Ο Γερμανός έκανε τρεις τεράστιες επεμβάσεις σε κοντινά σουτ των Μπενζεμά και Ρονάλντο, αλλά στο 77' δεν μπορούσε να πει ξανά "όχι". Ο Ασένσιο έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Ρονάλντο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έστειλε την μπάλα να περάσει βασανιστικά κάτω από τα πόδια του Νόιερ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και εν συνεχεία στα δίχτυα του! Αυτό ήταν το 100ό γκολ του Ρονάλντο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 97ο στο Τσάμπιονς Λιγκ! 

Οι Μαδριλένοι σκόραραν ακόμα ένα γκολ με τον Ράμος που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ και είχαν μαι μεγάλη ευκαιρία με τον Ρονάλντο στην εκπνοή, ωστόσο το 2-1 ήταν το τελικό σκορ, που τους δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλαμπα, Τιάγκο, Αλόνσο (64' Μπερνάτ), Ρόμπεν, Βιδάλ, Ριμπερί (67' Κόστα), Μίλερ (81' Κομάν)

ΡΕΑΛ: Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (90+1' Κόβατσιτς), Καζεμίρο, Κρόος, Μπέιλ (59' Ασένσιο), Μπενζεμά (83' Ροντρίγκες), Ρονάλντο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags