Facebook Pixel Ολα τούμπα: Θέμα με Χιμένεθ και ποδοσφαιριστή που βγάζει στη "φόρα" όλη την αλήθεια!
| 2017-04-18 19:12:00

Ολα τούμπα: Θέμα με Χιμένεθ και ποδοσφαιριστή που βγάζει στη "φόρα" όλη την αλήθεια!

Ολα τούμπα: Θέμα με Χιμένεθ και ποδοσφαιριστή που βγάζει στη "φόρα" όλη την αλήθεια!

Κάτι...τρέχει στα Σπάτα με τον Μανόλο και συγκεκριμένο παίκτη που σφίζει... από ποιότητα. Τι ακριβώς συμβαίνει; Θα πράξει η διοίκηση όσα ακούγονται τόσες μέρες;

Η μεγάλη είδηση στην ΑΕΚ την Τρίτη του Πάσχα ήταν αυτή των ανανεώσεων δύο ποδοσφαιριστών. Όπως σας ενημέρωσε ο SportDog, του οποίου το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε περίτρανα, Πέκχαρτ και Βάργκας θα υπογράψουν την επέκταση της παραμονής τους στην Ένωση. Και έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές εξαργυρώνουν την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στον Δικέφαλο τη φετινή σεζόν!

Η περίπτωση του Βενεζουελάνου είναι πιο σύνθετη από του Τσέχου! Γιατί όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο SportDog, ακόμα και η νύξη περί ανανέωσής του (που έγινε σήμερα) δρομολογεί εξελίξεις και σε έναν άλλο τομέα! Ποιο είναι αυτό; Η παραμονή του Χιμένεθ στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σκυλου, το θέμα Βάργκας είναι το μεγαλύτερο "δείγμα" παραμονής Χιμένεθ. Αυτοί οι δύο πάνε... πακέτο, όπως φαίνεται. Να ξέρετε επίσης, ότι δεν είναι τυχαία η παρουσία και των δύο στα πρωτοσέλιδα. Η εφημερίδα GOAL έγραψε για την ανανέωση του Βενεζουελάνου και η Ώρα για το μεγάλο βήμα παραμονής του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος θέλει πολύ τον 30χρονο στο ρόστερ, αλλά έχει καταλάβει το σενάριο που ίσχυε μέχρι στιγμής με την περίπτωσή του.

Στην αρχή της σεζόν, οι ΑΕΚτζήδες αναρωτιόντουσαν, τί γίνεται με Βάργκας και γιατί δεν έπαιζε. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης έχει μία ιδιαιτερότητα! Είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, γι'αυτό και χρειάζεται ειδική διαχείριση, κάτι που κάνει με πολύ πετυχημένο -έως τώρα- τρόπο ο Σεβιγιάνος προπονητής. Αυτό του το αναγνωρίζουν στην Ένωση!

Δεν είναι χαζός ο Μανόλο που δεν τον έχει μόνιμα στην ενδεκάδα! Και ο πλέον ανίδεος από ποδόσφαιρο, γνωρίζει, ότι ο Βάργκας θα έπρεπε να ήταν βασικός σε κάθε ματς. Ωστόσο η ΑΕΚ μπορεί να πάρει πράγματα από αυτόν μόνο αν τον χρησιμοποιεί σωστά, κάτι που βγαίνει τώρα!

Σε 14 ματς πρωταθλήματος ο Βάργκας έχει πετύχει 2 γκολ, και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Το πικ της απόδοσής του είναι δεδομένο, ότι θα το βγάλει στα πλέι οφ, όπου η ΑΕΚ θα τον έχει περισσότερο ανάγκη! Εξάλλου ο Μανόλο δείχνει, ότι βρίσκει λύσεις από όλο το υλικό που έχει στα χέρια του.

Είδατε, ότι και στο Καραϊσκάκη, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός, ότι ο Βάργκας έμεινε εκτός αποστολής! Και όμως η ΑΕΚ κατάφερε και πήρε το διπλό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags