Facebook Pixel Η Γιούβε δεν ήταν Παρί - Άντεξε στο "Καμπ Νόου" και έστειλε την Μπάρτσα... σπίτι της! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-19 23:35:00

Η Γιούβε δεν ήταν Παρί - Άντεξε στο "Καμπ Νόου" και έστειλε την Μπάρτσα... σπίτι της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιούβε δεν ήταν Παρί - Άντεξε στο "Καμπ Νόου" και έστειλε την Μπάρτσα... σπίτι της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μπιανκονέρι πέρασαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποσπώντας ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Μπαρτσελόνα και την πέταξαν εκτός συνέχειας!

Έχοντας χάσει με 3-0 στο Τορίνο, η Μπαρτσελόνα αναζητούσε μια τεράστια ανατροπή, όπως αυτή που πέτυχε στη φάση των 16, όταν νίκησε 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και προκρίθηκε. Παρ’ όλα αυτά, η αποψινή βραδιά φάνηκε από την αρχή ότι δεν θα είναι τόσο εύκολη απέναντι στην σκληροτράχηλη και καλά διαβασμένη Γιουβέντους.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι Ιταλοί μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και δεν άφησαν την Μπάρτσα να βρει διαδρόμους προς την περιοχή τους παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Αντίθετα, ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 13’, με τον Ιγκουαΐν να σουτάρει άουτ από καλή θέση μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μάντζουκιτς. Η απάντηση της Μπάρτσα ήρθε στο 17’, όταν ο Μέσι έκανε φοβερή κάθετη μπαλιά για τον Άλμπα, αλλά αυτός δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά. Στο 19’ οι Καταλανοί απώλεσαν τεράστια ευκαιρία, με τον Μέσι να σουτάρει άουτ από το ύψος του πέναλτι!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία της Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αφού η Γιουβέντους της άφησε μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά έκλεισε εξαιρετικά τους χώρους και «πάγωσε» τον ρυθμό. Μάλιστα, οι «μπιανκονέροι» είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, αλλά ο Ιγκουαΐν πλάσαρε πάνω στον Τερ Στέγκεν από υπέροχη μπαλιά του Πιάνιτς.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους μπήκε δυνατά και έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κουαδράδο. Στο 50’ ο Κολομβιανός σούταρε λίγο άουτ από καλή θέση, ενώ στο 53’ νικήθηκε από τον Τερ Στέγκεν. Από εκεί και έπειτα, όμως, το γήπεδο… κατηφόρισε με την Μπαρτσελόνα να αρχίζει να πιέζει ασφυκτικά. Στο 56’ ο Μέσι έκανε υπέροχο πλασέ, με την μπάλα να κοντράρει στον Κιελίνι και να καταλήγει εκατοστά εκτός, ενώ στο 64’ ο Αργεντινός σπατάλησε ανεπανάληπτη ευκαιρία σουτάροντας άουτ σε κενό τέρμα μετά από κακή έξοδο του Μπουφόν. Στο 69’ ο Μέσι βρήκε τον Ρομπέρτο, του οποίου το αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Καθώς περνούσαν τα λεπτά, τα περιθώρια για την Μπαρτσελόνα στένευαν και φαινόταν ότι η Γιουβέντους πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. Η κούραση και η απογοήτευση άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους για τους Καταλανούς, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν ακόμα ένα… θαύμα. Το τελικό 0-0 «σφράγισε» την σπουδαία πρόκριση της Γιουβέντους στα ημιτελικά!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (78' Μαστσεράνο), Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (58' Πάκο Αλκάθερ), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (84' Λεμινά), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (75' Μπαρτζάλι), Ιγκουαΐν (88' Ασαμόα)

 

БАРСЕЛОНА - ЮВЕНТУС от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags