Facebook Pixel Συγκλονιστική εξομολόγηση Έλληνα παίκτη... "Μας είχαν φυλακισμένους"!
| 2017-04-20 20:12:00

Συγκλονιστική εξομολόγηση Έλληνα παίκτη... "Μας είχαν φυλακισμένους"!

Συγκλονιστική εξομολόγηση Έλληνα παίκτη... "Μας είχαν φυλακισμένους"!

Πασίγνωστος Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής εξομολογήθηκε τα όσα πέρασε σε ομάδα της Α` Εθνικής...

Στην ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» με τον Δημήτρη Μαλισιώβα ήταν καλεσμένος ο Ανέστης Αγρίτης, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του Αιγάλεω (2000-2007).

Αγωνίστηκε επίσης στη γερμανική Όφενμπαχ την περίοδο 2007-2008 και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου έπαιξε σε Ηρακλή, ΟΦΗ, Κέρκυρα και το 2015 έκλεισε την καριέρα του στην Καλλονή.

O βετεράνος επιθετικός αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνίστηκε στο Αιγάλεω του Θωμά Μητρόπουλου, και είπε μεταξύ άλλων :

«Εγώ και όλα τα παιδιά που αγωνιστήκαμε στο Αιγάλεω πιστεύω ότι αδικηθήκαμε γιατί δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δηλαδή ο κύριος Θωμάς Μητρόπουλος που ήταν τότε το αφεντικό μας «έκοψε» το δρόμο για περισσότερη εξέλιξη, δηλαδή μια μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Αυτό έπαθα και γω. Ξέρετε καλώς η κακώς όταν δεν γίνει το deal την κατάλληλη στιγμή για τον κάθε ποδοσφαιριστή μετά δεν ξανάρχεται αυτή η στιγμή.

Εκείνο το καλοκαίρι θυμάμαι ότι έληγε το συμβόλαιό μου και επειδή είχα αγανακτήσει με την κατάσταση που επικρατούσε ήθελα να φύγω και να πάω τελικά στην Γερμανία γιατί είχα την πρόταση από την Όφενμπαχ. Ήταν μια ωραία εμπειρία για μένα που έπαιξα στην Γερμανία, αλλά θεωρώ την επιλογή μου λανθασμένη διότι βιάστηκα να φύγω. ήμουν όμως τόσο πολύ αγανακτισμένος γιατί τόσα χρόνια μας είχαν σαν φυλακισμένους και δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Αυτή είναι και η πραγματικότητα και το λέω τώρα, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος την ώρα των γεγονότων, γιατί φαντάζεστε αν είσαι εν ενεργεία τι επιπτώσεις θα είχε. Έτσι όλοι κάνουν υπομονή και ευελπιστούν πως τα πράγματα θα αλλάξουν.

Από κει πέρα για μένα το Αιγάλεω σαν ομάδα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο γιατί εκεί αναδείχθηκα. Αγαπώ αυτήν την ομάδα, έχω δεθεί πολύ με τα άλλα παιδιά που παίζαμε τότε, απλά θα μπορούσαμε όλοι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, μια καλύτερη καριέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags