Facebook Pixel Ατάκα – μήνυμα από Καμπιάσο για Ολυμπιακό, Μαρινάκη και το μέλλον του!
| 2017-04-22 19:04:00

Ατάκα – μήνυμα από Καμπιάσο για Ολυμπιακό, Μαρινάκη και το μέλλον του!

Ατάκα – μήνυμα από Καμπιάσο για Ολυμπιακό, Μαρινάκη και το μέλλον του!

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε ξανά για την επιθυμία του ενόψει της επόμενης σεζόν και εξήγησε υπό ποιες προϋποθέσεις θα συνεχίσει στο Λιμάνι.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα μία σεζόν και τόνισε πως θα ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό, αρκεί το πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ομάδα, να ταιριάζει με αυτό που έχει και ο ίδιος!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Εστεμπάν Καμπιάσο στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα είναι ένα παρά πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ανυπομονούμε να παίξουμε και θέλουμε να έρθει η στιγμή που θα εκπληρωθεί ο στόχος όλης της χρονιάς. Με ένα βαθμό μόνο θα φτάσουμε στον στόχο μας, βέβαια όταν κάποιος παίζει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και φοράει αυτή τη φανέλα, θα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζει τον επόμενο αγώνα ως τον πιο σημαντικό. Αυτό το παιχνίδι βέβαια είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί θα δώσει έναν τίτλο και το θέλουμε πολύ και εμείς στην ομάδα και οι οπαδοί μας».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Ο κόσμος παίρνει τα μηνύματα με το παιχνίδι μας, όχι με τα λόγια. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να το αντιμετωπίσει έτσι και ο κόσμος, με το να είναι μαζί μας και να μπορέσουμε μετά το τέλος του να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου».

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ και το αν πιστεύει στην ανατροπή: «Αυτή τη στιγμή μιλάμε μόνο για το επόμενο παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό, όλη μας η ενέργεια πρέπει να είναι αφιερωμένη σε αυτό».

Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν: «Καταρχήν στην Κέρκυρα δήλωσα ότι έχω σκοπό να παίζω και όχι ότι έχω σκοπό να παίζω μόνο για μία χρονιά ακόμη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να κερδίσουμε τους τίτλους που διεκδικούμε. Να συνεχίσουμε δυνατά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από ‘κει και πέρα θα έχουμε πολύ χρόνο για να συνεχίσουμε για τα υπόλοιπα θέματα. Θα έχουμε το χρόνο να συναντηθώ με τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Αν η ιδέα που έχει εκείνος για το σύλλογο ταιριάζει με την ιδέα που έχω για το μέλλον του συλλόγου, τότε ναι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσω εδώ. Γιατί όχι. Όμως αυτό είναι κάτι που αφορά το μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags