Facebook Pixel Μεγάλη μπηχτή Ανσαριφάρντ για ΑΕΚ - "Ο Ολυμπιακός έχει διαφορά από..."!
Ποδόσφαιρο
| 2017-04-23 22:35:00

Μεγάλη μπηχτή Ανσαριφάρντ για ΑΕΚ - "Ο Ολυμπιακός έχει διαφορά από..."!

Μεγάλη μπηχτή Ανσαριφάρντ για ΑΕΚ - "Ο Ολυμπιακός έχει διαφορά από..."!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν πολύ χαρούμενος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, μιλώντας για τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας και πετώντας την σπόντα του για την ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και η ομάδα άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα, οι παίκτες του είναι υπερήφανοι και είμαστε όλοι χαρούμενοι για τον τίτλο. Όλοι είναι χαρούμενοι, είναι μία πολύ σημαντική μέρα, πήραμε το πρωτάθλημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό και είναι φυσιολογικό αυτό. Είναι ο δεύτερος τίτλος της καριέρας μου.

Έχω προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα, οι παλιότεροι παίκτες με βοήθησαν πολύ. Κάθε μέρα προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Απ’ την πρώτη στιγμή ήξερα ότι ήρθα σε έναν τεράστιο, ευρωπαϊκό σύλλογο και αυτό σημαίνει πολλά. Σέβομαι πολύ τον Πανιώνιο, ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουν ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός παίζει Ευρώπη και έχει διαφορά απ’ όλες τις ομάδες της Ελλάδας.

Προσπαθεί κάθε χρόνο να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη και παίρνει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει, έχουμε ακόμα 90 λεπτά, θα παλέψουμε, στο πρώτο ματς αξίζαμε να κερδίσουμε νομίζω το είδαν όλοι, θα προσπαθήσουμε στο ΟΑΚΑ να πάρουμε την πρόκριση και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags