Facebook Pixel Αποκάλυψη Μπουτάρη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!
| 2017-04-25 14:04:00

Αποκάλυψη Μπουτάρη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Αποκάλυψη Μπουτάρη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι συνομιλητής με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ!

Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε στον «Metropolis» ότι υπάρχει δίλημμα στο γηπεδικό του ΠΑΟΚ για ανακατασκευή του τωρινού ή για ανέγερση νέου γηπέδου.

Αναλυτικά μίλησε για:

- την εμπλοκή Σαββίδη στον ΟΛΘ: «Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ένα μικρό ποσοστό στην κοινοπραξία. Από εκεί και πέρα, είναι βεβαιωμένο ότι έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Έχει προχωρήσει σε ένα σωρό επενδύσεις στην Ελλάδα και είναι από τους ελάχιστους, αν όχι ο μοναδικός, που επενδύει στη χώρα μας. Βλέπω με θετικό μάτι τις κινήσεις Σαββίδη. Το κονσόρτσιουμ, στο οποίο συμμετέχει ο Σαββίδης, έχει κεφάλαια δικά του αλλά και Γερμανών. Την διαχείριση θα την έχει η γαλλική εταιρεία, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμου. Είναι θετική εξέλιξη και άργησε κιόλας».

- την πρώτη προβλήτα: «Η πρώτη προβλήτα είναι χαρακτηρισμένη ως δημόσιος χώρος και έτσι πρέπει να παραμείνει. Υπάρχουν διαβεβαιώσεις και από τον Τσίπρα και από τους επενδυτές, έχουν δείξει όλη την καλή διάθεση για τη διαχείριση της πρώτης προβλήτας που δεν έχει λιμενικές χρήσεις. Νομίζω ότι είναι διασφαλισμένο γιατί προβλέπεται στην προκήρυξη, όμως, πρέπει να βγει και με νόμο».

- τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη για επενδύσεις: «Τελευταία έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τη δημιουργία πάρκου στο τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στα Λουτρά Θέρμης. Τόσο για να γίνει η αξιοποίηση των Λουτρών αλλά και για να γίνει ένα πάρκο αναψυχής για τους κατοίκους της πόλης και το βλέπουμε με πολύ καλό μάτι. Ο Σαββίδης κατέθεσε μια πρόταση που προβλέπει γήπεδα, καμία σχέση με το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΟΚ, εγκαταστάσεις φιλοξενίας. Θέλει να αναπτύξει έναν χώρο που αφενός μεν θα γίνεται η εκμετάλλευση των Λουτρών και αφετέρου θα έχει γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, αναψυκτήρια και ένα πάρκο. Μας έκανε μια πολύ καλή παρουσίαση».

- τις προθέσεις του για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Μας ενημέρωσε για το τι προτίθεται να κάνει. Βρίσκεται σε δίλημμα ή να κάνει βελτιώσεις στο γήπεδο της Τούμπας ή νέο γήπεδο στον ίδιο χώρο. Γνώμη μου είναι ότι καλύτερο θα είναι να χτίσει ένα νέο γήπεδο. Είναι παλιό το υπάρχον γήπεδο, θα έχει μεγάλο κόστος η ανακατασκευή του και ποτέ δεν θα γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο. Αν το γκρεμίσεις και το ξαναφτιάξεις θα κοστίσει λιγότερα χρήματα. Έχει πολλά προβλήματα η περιοχή, υπάρχει το μειονέκτημα του χώρου του πάρκινγκ, όμως, αν καταλήξουμε εκεί θα βρεθούν οι λύσεις. Όλοι είμαστε έτοιμοι να τον βοηθήσουμε».

- το Μετρό Θεσσαλονίκης: «Γύρω στο 2020-21 θα είναι έτοιμο. Από πέρσι τον Μάρτιο που άλλαξε ο ανάδοχος η πρόοδος είναι τεράστια. Πάντα σε τέτοια μεγάλα έργα υπάρχουν καθυστερήσεις. Πιστεύω, όμως, ότι το 2020-21 θα έχουμε τελειώσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags