Facebook Pixel Παράγοντας Πανσερραϊκού: "Προτιμώ να ανεβεί η Λαμία και όχι ο Άρης!"
| 2017-04-25 21:52:00

Παράγοντας Πανσερραϊκού: "Προτιμώ να ανεβεί η Λαμία και όχι ο Άρης!"

Παράγοντας Πανσερραϊκού: "Προτιμώ να ανεβεί η Λαμία και όχι ο Άρης!"

Ο πρώην πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Χαλκίδης εξέφρασε την προτίμησή του για άνοδο της Λαμίας αντί του Άρη στη Super League...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis":

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ οφσάιντ της Λαμίας στο ματς με τον Πανσερραϊκό και την ανυπαρξία διαμαρτυριών από πλευράς Σερραίων
: «Δεν κάναμε κάτι λόγω του ότι αυτή τη στιγμή δεν διεκδικούμε κάτι. Το είδε εξάλλου όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη, έγινε viral οπότε τι να πούμε εμείς; Η ΚΕΔ του πήρε τη σημαία, νομίζω ότι τιμωρήθηκε ανάλογα της περίπτωσης».

Για τις διαιτησίες και άλλα περίεργα περιστατικά στα παιχνίδια της Λαμίας: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα και μπορούν να κρίνουν. Εμείς δεν είμαστε ούτε με τον Άρη, ούτε με τη Λαμία. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που ίσως να μη φταίνε κιόλας. Δεν είναι αρμοδιότητα του προέδρου να κρίνει τον κάθε βλαμμένο ή ανίκανο».

Για τη μάχη της ανόδου: «Ο Άρης καλώς ή κακώς έχασε πολύ έδαφος. Απόλλων και Λαμία είναι τα δύο φαβορί. Μακάρι να τους κερδίσει στα μεταξύ τους παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα».

Για την προτίμησή του όσον αφορά την άνοδο: «Λόγω της παλιότερης αντιπαλότητας με τον Άρη προτιμώ να ανεβεί η Λαμία. Με την σημερινή διοίκηση του Άρη έχουμε άριστες σχέσεις, είχαμε μια άψογη φιλοξενία στο πρώτο παιχνίδι και την ίδια και ακόμη καλύτερη θα ανταποδώσουμε εδώ. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θέλουμε να κερδίσουμε το ματς, ασφαλώς, αλλά και να χάσουμε δεν θα μας πειράξει όπως όταν ήμασταν αντίπαλοι πριν δύο χρόνια και είχαμε κοινούς στόχους».

Για το αν θα δεχθεί ο Πανσερραϊκός ενδεχόμενο πριμ νίκης της Λαμίας: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ούτε μία στο εκατομμύριο να δεχθεί χρήματα ο Πανσερραϊκός. Εμείς θα παίξουμε για την ιστορία μας. Είμαστε σε μια καλή θέση βαθμολογικά και δεν καιγόμαστε να γίνουμε ζητιάνοι για να βγάλουμε τη χρονιά. Ούτε θα απαιτήσουμε, ούτε αν μας προσφέρουν κάποια πράγματα θα τα δεχθούμε».

Για τον λόγο που θέλει να ανεβεί η Λαμία και όχι ο Άρης: «Κατ’ αρχήν όλοι είμαστε Έλληνες. Δεν υπάρχει Βόρειος και Νότιος. Με τον Άρη είχαμε μια σοβαρή αντιπαλότητα και όχι τόσο θεμιτή πριν δύο χρόνια. Δεν είχαμε καλή συμπεριφορά από την τότε διοίκηση του Άρη. Σας είπα και πάλι ότι με τη σημερινή διοίκηση του Άρη έχουμε άριστη σχέση. Περιμένουμε να φιλοξενήσουμε τον κόσμο του Άρη και να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags