Facebook Pixel "Xούλιγκανς στο πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας"!
| 2017-04-27 21:54:00

"Xούλιγκανς στο πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας"!

"Xούλιγκανς στο πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας"!

Νέες καταγγελίες του δημάρχου της Ν.Φιλαδελφείας, Άρη Βασιλόπουλου, κατά της ΑΕΚ!

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Δήμαρχος ισχυρίζεται ότι πολιορκήθηκε εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασιλόπουλου αναφέρει:

«Αυτή τη στιγμή περίπου 200 άτομα που συμμετείχαν σε εκδήλωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πολίτες που συμμετείχαν σε πολιτιστικές δραστηριότητες και υπάλληλοι του Δήμου βρίσκονται πολιορκημένοι από χούλιγκανς στο πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

Κάποιοι μάλιστα είναι χτυπημένοι, ενώ έχει βανδαλιστεί το κτίριο. Πρέπει στο τέλος να θρηνήσουμε θύματα για να κινητοποιηθεί επιτέλους η πολιτεία ή πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι στην πόλη έχει επιβληθεί ο νόμος της σιωπής»; 

Τι είχε συμβεί;

Περίπου 15 με 20 οπαδοί της ΑΕΚ και δημότες ταυτόχρονα της Νέας Φιλαδέλφειας θέλησαν να δώσουν το παρών και να ακούσουν απόψεις αλλά και να πουν και τις δικές τους.

Εκεί ήρθε και η στιγμή έντασης στην είσοδο του πνευματικού Κέντρου της πόλης. Κι αυτό διότι η ομάδα περιφρούρησης δεν ήθελε να επιτρέψει την είσοδο των συγκεκριμένων ατόμων και πέτυχαν (υπήρξαν στιγμές με έντονους διαπληκτισμούς) να απαγορεύσουν την είσοδο επί της ουσίας.

Έπειτα υπήρχε αρκετά αστυνομική δύναμη και αποχώρησαν από την Νέα Φιλαδέλφεια (κι ενώ συγκεντρώθηκαν στη συνέχεια περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ) χωρίς να συμβεί κάποιο παρατράγουδο με αστυνομική συνοδεία με την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags