Facebook Pixel Οι ΑΕΚτζήδες θυμούνται, όταν το σήκωσαν μέσα στην Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-27 23:40:00

Οι ΑΕΚτζήδες θυμούνται, όταν το σήκωσαν μέσα στην Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Οι ΑΕΚτζήδες θυμούνται, όταν το σήκωσαν μέσα στην Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί αναρτούν οι οπαδοί της Ένωσης με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο κύβος ερρίφθη και την Πέμπτη μάθαμε τον έτερο φιναλίστ. Έτσι στον τελικό της 6ης Μαΐου θα δούμε αναμέτρηση Δικεφάλων. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα μονομαχήσουν μετά από 34 χρόνια σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και το μόνο που αναμένεται να μάθουμε είναι η έδρα διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ πάντως δεν έχουν πρόβλημα να γίνει ακόμα και στη Θεσσαλονίκη. Θυμούνται, δε, τη στέψη της πρωταθλήτριας ομάδας τους, στην Τούμπα το 1992! Σε εκείνη την αναμέτρηση είχε γίνει η μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας στην έδρα του «Δικεφάλου» του Βορρά.

6500 Ενωσίτες ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα καθώς η ΑΕΚ με ισοπαλία κατακτούσε το πρωτάθλημα. Οι ΠΑΟΚτζήδες εκείνη την ημέρα έκαναν αποχή από το γήπεδο με αποτέλεσμα οι Ενωσίτες να είναι περισσότεροι! Έκαναν την Τούμπα έδρα τους και στο τέλος πραγματοποίησαν τον γύρο του θριάμβου.

Αυτό λοιπόν το βίντεο πόσταραν οι ΑΕΚτζήδες στα social media, στο άκουσμα της είδησης, ότι θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Δείτε το και εσείς. Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, να θυμούνται οι παλαιότεροι και να βάλουν μυαλό, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» που έχουν βγάλει μεγάλη γλώσσα τον τελευταίο καιρό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags