Facebook Pixel Ο Σάββας πήρε το όπλο του: "Δεν θέλω τον Σιδηρόπουλο γιατί είναι..."!
| 2017-04-28 08:45:00

Ο Σάββας πήρε το όπλο του: "Δεν θέλω τον Σιδηρόπουλο γιατί είναι..."!

Ο Σάββας πήρε το όπλο του: "Δεν θέλω τον Σιδηρόπουλο γιατί είναι..."!

Τι σχολίασε σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού!

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στο ΦΩΣ:

Για την αντίδρασή του στο δοκάρι του Καρντόσο: «Είχα τρελαθεί! Είχα σηκωθεί. Είχα μια προαίσθηση ότι θα το κερδίζαμε το ματς και το έλεγα στο Ρέντη. Στο τσακ δεν προκριθήκαμε. Άθλιες οι συνθήκες στο ΟΑΚΑ. Ευχαριστήθηκα όμως γιατί η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα, κατάλαβαν οι παίκτες μας ότι όλα τα ματς του Ολυμπιακού είναι πόλεμος και τίμησαν την φανέλα».

Για τον Σιδηρόπουλο: «Έχω φαγωθεί μήνες να μη θέλω τον Σιδηρόπουλο να παίζει τον Ολυμπιακό. Όπως εγώ είμαι Ολυμπιακός, ο άνθρωπος είναι αντιολυμπιακός! Ξέρουμε πολλά, αδικεί πάντα τον Ολυμπιακό. Ο Βράνιες έπρεπε να έχει αποβληθεί πολύ νωρίς στη φάση με τον Μαρίν και στο β΄ ημίχρονο στη φάση με τον Καρντόσο. Ο Σιδηρόπουλος δεν μπορεί να κοροϊδέψει, ξέρουμε τι γίνεται. Η ΕΠΟ αυτή πρέπει να παραιτηθεί, είναι η χειρότερη ΕΠΟ, έχω υπάρξει πολλά χρόνια μέσα στην ΕΠΟ επί Τριβέλλα. Ήταν Παναθηναϊκός ο Τριβέλλας και Παναθηναϊκοί άλλοι 24 σύμβουλοι. Μόνο εγώ ήμουν Ολυμπιακός εκεί μέσα και έδινα τις μάχες».

Για την επόμενη μέρα: «Να ξέρουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ομαδίστα, είναι η μεγαλύτερη ομάδα με τη μισή Ελλάδα στο πλευρό του. Δεν είναι ομάδα της σειράς ο Ολυμπιακός να κάτσει να του κλέβουν πρωταθλήματα με εξωαγωνιστικούς τρόπους, τα πρωταθλήματα αν μπορούν να τα πάρουν στο γήπεδο μέσα. Έρχονται χειρότερες μέρες από τις φετινές, χειρότερο κυνήγι θα φάει ο Ολυμπιακός από αυτό που ζήσαμε φέτος. Εγώ έχω υποχρέωση να ενημερώσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για το τι γίνεται και τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα».

Μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έριξε τα «βέλη» του σε Βίκτορ και Μπέντο: «Ο πρώτος προπονητής που διαδέχτηκε τον Σίλβα τη διέλυσε την ομάδα, πήρε ένα έμψυχο υλικό πολύ καλό και το διέλυσε χωρίς λόγο (σ.σ. Βίκτορ). Ο επόμενος ήταν ο χειρότερος. Ήταν απαράδεκτος (σ.σ. Μπέντο)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags