Facebook Pixel Ζήκος για Κύπελλο, ΑΕΚ, Μονακό και η ατάκα του για την Τούμπα!
| 2017-04-28 10:48:00

Ζήκος για Κύπελλο, ΑΕΚ, Μονακό και η ατάκα του για την Τούμπα!

Ζήκος για Κύπελλο, ΑΕΚ, Μονακό και η ατάκα του για την Τούμπα!

O Άκης Ζήκος μίλησε στον Sport24Radio για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και τους αγώνες της Μονακό με την Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Champions League. 

Aναλυτικά:

Για το αν έχει επιστρέψει στις ακαδημίες της ΑΕΚ: «Θα γυρίσω στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά όχι ακόμα. Επίσημα θα ξεκινήσει πολύ σύντομα».

Για την κίνηση που έκανε η Μονακό να τιμήσει την γενιά του 2004 στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League: «Τίμησαν την ομάδα του 2004 για την επιτυχία που είχαμε τότε. Δεν ξεχνούν τη χρονιά και την επιτυχία με την συμμετοχή στον τελικό του Champions League».

Για την κλήρωση της Μονακό, που στα ημιτελικά του Champions League θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους: «Έχω την αίσθηση ότι ήταν η χειρότερη κλήρωση. Η Γιουβέντους είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να φαντάζει ως φόβητρο, όμως αν με μία ομάδα δεν έπρεπε να παίξει η Μονακό αυτή ήταν η Γιουβέντους. Η Μονακό όμως έχει άγνοια κινδύνου. Παίζει χωρίς άγχος και ότι βγει».

Για την συμμετοχή στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος με τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη: «Κάνουμε μία προσπάθεια για να δώσουμε μία ώθηση στα παιδιά, τους μαθητές για να πετύχουν αυτά που θέλουν στο μέλλον. Ο αθλητισμός πολεμάει με πυρηνικά κι εμείς με σφεντόνες. Παίξαμε στον τελικό στο ποδόσφαιρο φτάνοντας στον τελικό που έγινε στους Ζωσιμάδες. Το σημαντικό είναι ότι η αντίπαλη ομάδα μας ευχαρίστησε για το fair play που έδειξαν τα παιδιά μας».

Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Το σκορ του ΠΑΟΚ και ο τρόπος που ήρθε το αποτέλεσμα ήταν μία μικρή έκπληξη για εμένα. Η ΑΕΚ περίμενα ότι θα προκριθεί. Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του έβγαλε τα μάτια του. Θα ήταν διαφορετικό αν είχε μπει ένα γκολ. Ο ΠΑΟΚ δείχνει σταθερότητα με τον Ίβιτς, αφού κράτησε έναν προπονητή πάνω από δύο μήνες. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο στα γήπεδα μας».

Για τον τελικό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Είναι ένα παιχνίδι και συνήθως όποιος είναι στην καλύτερη μέρα κερδίζει. Κανείς δεν είναι το φαβορί, είναι στο ίδιο επίπεδο και οι δύο ομάδες. Για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ στην Τούμπα. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι σε τι μέρα θα βρεθούν τα μεγάλα ατού των ομάδων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags