Facebook Pixel Πανικός στην Τούμπα πριν τον τελικό - Βούιξε ο τόπος πως ο ΠΑΟΚ κλείνει μεταγραφάρα, σκάει και διαζύγιο!
| 2017-05-02 09:45:00

Πανικός στην Τούμπα πριν τον τελικό - Βούιξε ο τόπος πως ο ΠΑΟΚ κλείνει μεταγραφάρα, σκάει και διαζύγιο!

Πανικός στην Τούμπα πριν τον τελικό - Βούιξε ο τόπος πως ο ΠΑΟΚ κλείνει μεταγραφάρα, σκάει και διαζύγιο!

Αναβρασμός στον Δικέφαλο λίγο πριν από το ματς της χρονιάς απέναντι στην Ένωση. Ποιον ξένο άσο φλερτάρουν οι «ασπρόμαυροι» και ποιον από το ρόστερ ετοιμάζονται να διώξουν;

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για τον 30χρονο άσο, όμως στο εξωτερικό λένε το αντίθετο.

Γαλλική ιστοσελίδα έγραψε πως ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον διεθνή Γάλλο τερματοφύλακα, Μπενόιτ Κοστίλ, όπως ανέφερε η εφημερίδα "Live Sport" την Πέμπτη, αλλά η πρόταση που του έχει καταθέσει έχει καθυστερήσει τη μεταγραφή του στην Μπορντό!

"Ο ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον τερματοφύλακα της Ρεν. Το ότι στις 30 Ιουνίου ο Κοστίλ θα μείνει ελεύθερος, μπορεί να διπλασιάσει τον μισθό και τις απολαβές του, που θα φτάσουν τα 2,5 εκ. ευρώ ετησίως, περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Μπορντό! Απελπισμένη απόπειρα ή πραγματικό αγκάθι στα πόδια της Μπορντό; Θα το ξέρουμε αρκετά σύντομα…", γράφουν στη Γαλλία.

Στην Τούμπα, πάντως, δεν σχολιάζουν το παραμικρό θέμα μεταγραφικής φύσεως, αφού όλο το βάρος έχει πέσει στον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου.

Σίγουρα ωστόσο, δεν είναι μυστικό το ότι ο Ζέλικο Μπρκιτς που αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι για να γίνει το νούμερο "1" κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου του Βορρά, δεν έχει ικανοποιήσει τον Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags