Facebook Pixel Ο "Τσόλο" πιστεύει στην ανατροπή!
| 2017-05-03 07:48:00

Ο "Τσόλο" πιστεύει στην ανατροπή!

Ο "Τσόλο" πιστεύει στην ανατροπή!

Ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, παρά το βαρύ 3-0 από τη Ρεάλ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" δεν έχει ξεγραμμένη την ομάδα του στη ρεβάνς

Στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε:

«Το πρώτο ημίχρονο δεν αντικατόπτριζε τις δύο ομάδες. Υπήρξε αίσθηση κινδύνου, βρήκαν το γκολ, είχαμε μία καθαρή ευκαιρία με τον Κεβίν Γκαμεϊρό που έσωσε ο Κέιλορ Νάβας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαμε τις ευκαιρίες για γκολ και εκμεταλλεύτηκαν τα κενά που αφήσαμε. Μας έκαναν μεγάλη ζημιά. Αφήνουμε πίσω μας αυτόν τον αγώνα.

Πρέπει να ανασυνταχθούμε, το Σάββατο υπάρχει ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι υπέροχο, είναι απίθανο κι έχει ανέλπιστα πράγματα. Είναι υπέροχο. Μέχρι την τελευταία στιγμή, εμείς θα αγωνιζόμαστε. Το ποδόσφαιρο είναι ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.

Τώρα πηγαίνουμε να κοιμηθούμε, να ξεκουραστούμε και να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε, ακόμα κι αν είναι ελάχιστες, για να προκριθούμε στον τελικό. Έχω ένα αίσθημα ηρεμίας, περισσότερο από ποτέ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο. Όμως λεγόμαστε Ατλέτικο Μαδρίτης και είμαστε ικανοί να το κάνουμε. Νομίζω ότι υπάρχουν ελπίδες ακόμη».

Αν υπήρχε οφ σάιντ στο πρώτο γκολ: Δεν έχει σημασία να πούμε εμείς εάν ήταν μπροστά ή πίσω, ο διαιτητής πρέπει να αποφασίσει. Παθητικό οφσάιντ; Όχι. Είναι κανονικό οφσάιντ, το είδα πάνω στη φάση, αλλά ο διαιτητής έδειξε γκολ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags