Facebook Pixel Το πιο σωστό το είπε ο Σιμόες
| 2017-05-03 11:39:00

Το πιο σωστό το είπε ο Σιμόες

Το πιο σωστό το είπε ο Σιμόες

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ επανέλαβε τη ρήση του Φερνάντο Σάντος για τους τελικούς

Την άποψη, που έχει... λανσάρε ο Φερνάντο Σάντος, πως οι τελικοί δεν παίζονται, αλλά κερδίζονται εξέφρασε ο Αντρέ Σιμόες μιλώντας στη media dayτης ΑΕΚ ενόψει του τελικού. Ο Πορτογάλος είπε:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι πάρα πολύ περήφανος που βρίσκονται σε έναν δεύτερο συνεχόμενο τελικό. Και όπως λένε πολλοί προπονητές οι τελικοί κερδίζονται δεν παίζονται…».

«Είναι λογικό να υπάρχει ένα άγχος, αλλά, όπως είπα και πριν: τους τελικούς τους κερδίζεις και δεν τους παίζεις απλά. Ειμαι χαρούμενος που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί στον προηγούμενο τελικό δεν ήταν μαζί μας. Ελπίζω να τους κάνουμε χαρούμενους».

«Είναι σίγουρο πως θα γίνει μια πολύ δυνατή μάχη στη μεσαία γραμμή. Όλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας, όπως φαντάζομαι και η αντίπαλη ομάδα θα κάνει το ίδιο. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι πως από τη στιγμή που ήρθε στην ΑΕΚ ήθελα να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα. Τα έχω καταφέρει έχω κερδίσει έναν. Όχι μόνο εγώ, αλλά ούτε οι 11 που θα παίξουν. Και οι 18 παίκτες που θα είμαστε εκεί και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ, η διοίκηση και ο κόσμος θα είμαστε μια γροθιά ώστε να φέρουμε στην ομάδα αυτό το Κύπελλο».

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Όταν παίζουμε εμείς στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί, ο ΠΑΟΚ όταν παίζει στην έδρα του το ίδιο. Τώρα θα παίξουμε σε ένα γήπεδο ουδέτερο. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι να δουλέψουμε και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε κι αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, που είμαστε, τόσο εμείς όσο και το προπονητικό τιμ για να καταφέρουμε να κερδίσουμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags