Facebook Pixel Η ευγνωμοσύνη του Τσόρι - Σπουδαίες δηλώσεις για τον κόσμο!
| 2017-05-04 21:00:00

Η ευγνωμοσύνη του Τσόρι - Σπουδαίες δηλώσεις για τον κόσμο!

Η ευγνωμοσύνη του Τσόρι - Σπουδαίες δηλώσεις για τον κόσμο!

Μεγάλες ατάκες από τον Αργεντινό για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες αναδείχθηκε MVP της 30ής αγωνιστικής και κατά την παραλαβή του βραβείου του ο Αργεντινός μοίρασε αρκετά «ευχαριστώ» στον κόσμο του Ολυμπιακού για την στήριξη προς το πρόσωπό του.

Όπως είπε ο Αργεντινός, η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τον ίδιο επειδή δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, ωστόσο οι φίλαθλοι της ομάδας δεν σταμάτησαν ποτέ να τον στηρίζουν και να του δείχνουν την  αγάπη τους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το βραβείο: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα αυτό το βραβείο. Δεν το περίμενα, αλλά το χαίρομαι πολύ. Είναι μία δύσκολη και περίεργη χρονιά για εμένα γιατί έχω λίγες συμμετοχές, όμως όσο έπαιξα πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που έχω καταφέρει να βοηθήσω για άλλη μία φορά την ομάδα μου».

Για την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, παρόλο που δεν αγωνιζόταν: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτούς διότι ακόμη και όταν δεν έπαιζα με αγαπούσαν και με υποστήριζαν. Ανταποδίδω την αγάπη. Είμαι πολύ συγκινημένος για την αγάπη που έχω από τον κόσμο και θέλω να την μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου».

Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Όπως πάντα λέω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στην ομάδα μας, στους συμπαίκτες μου και στην οικογένεια μου, που με υποστηρίζουν κάθε μέρα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags