Facebook Pixel Οι πιέσεις από ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ΕΠΟ και η ΤΡΟΜΕΡΗ… πατέντα για να γίνει ο τελικός κανονικά το Σάββατο!
| 2017-05-05 02:20:00

Οι πιέσεις από ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ΕΠΟ και η ΤΡΟΜΕΡΗ… πατέντα για να γίνει ο τελικός κανονικά το Σάββατο!

Οι πιέσεις από ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ΕΠΟ και η ΤΡΟΜΕΡΗ… πατέντα για να γίνει ο τελικός κανονικά το Σάββατο!

Ο Βασιλιάδης αποφάσισε για αναβολή του ματς, όμως δέχεται φοβερές πιέσεις. Μέχρι και ΑΠΙΘΑΝΗ πρόταση για να λυθεί το πρόβλημα με τα εισιτήρια έπεσε στο τραπέζι…

Προς αναβολή οδεύει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, μετά από απόφαση της Πολιτείας που δεν θέλει να… ρισκάρει με την κατάσταση του Πανθεσσαλικού.

Συγκεκριμένα, δύο 24ωρα πριν τον μεγάλο αγώνα κι ενώ ήδη οι δύο φιναλίστ έχουν μοιράσει τα εισιτήρια στους οπαδούς τους, ελήφθη απόφαση για την αναβολή της αναμέτρησης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει βγει η επίσημη ανακοίνωση (η πρώτη ενημέρωση έκανε λόγο ότι θα βγει λίγο μετά τις 00.00) και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ θέλουν να διεξαχθεί το παιχνίδι στην προγραμματισμένη μέρα και ασκούν πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση στον Γιώργο Βασιλειάδη.

Οι δύο ομάδες δεν θέλουν να χαλάσουν τον προγραμματισμό τους, ούτε φυσικά και να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στον κόσμο τους, που ήδη έχει κλείσει το ταξίδι για τον Βόλο, ενώ πιέσεις για να γίνει ο τελικός κανονικά, ασκεί και η ΕΠΟ, η οποία εξέδωσε και… μυθική ανακοίνωση για το θέμα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Μάλιστα, για να ξεπεραστεί το τεράστιο εμπόδιο που έχει προκύψει με τα μη αριθμημένα εισιτήρια (διαβάστε ΕΔΩ και δείτε σχετική φωτογραφία), έπεσε στο τραπέζι και μία φοβερή πρόταση.

Συγκεκριμένα, σκέφτονται την ώρα που κάθε φίλαθλος θα κόβει το εισιτήριο του στην είσοδο του Πανθεσσαλικού να τοποθετείται πάνω ένα αυτοκόλλητο με τον αριθμό της θέσης του και έτσι να κατευθύνεται έπειτα προς αυτήν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags