Facebook Pixel Αποκάλυψη Ελιουνούσι για το μέλλον του!
| 2017-05-06 22:48:00

Αποκάλυψη Ελιουνούσι για το μέλλον του!

Αποκάλυψη Ελιουνούσι για το μέλλον του!

Διαβάσατε τι δήλωσε ο Νορβηγός άσος για το μέλλον του στον Ολυμπιακό;

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ταρίκ Ελιουνούσι στην ιστοσελίδα «vg.no»:

Για την εμπειρία του στην Ελλάδα: «Δεν έχω περάσει ποτέ ξανά τέτοια εμπειρία. Στην Αθήνα όλοι ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Την Κυριακή έχουμε γιορτή για το πρωτάθλημα. Ο κόσμος βγάζει πολύ πάθος και τρέλα στο γήπεδο για την ομάδα και τους αγώνες. Έχω μιλήσει με κόσμο του Ολυμπιακού. Κάποιοι βάζουν την ομάδα πάνω από τα παιδιά και την οικογένειά τους. Ο Ολυμπιακός σημαίνει πολλά για τον κόσμο και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη φετινή σεζόν: «Ναι ήταν μία ενδιαφέρουσα χρονιά. Οι μεγάλες μάχες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατές εμπειρίες για μένα. Από τις πιο δυνατές που είχα. Ήταν δυνατά και τα ματς με Μπεσίκτας και η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας, αλλά και εκτός έδρας».

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Είμαστε σε μία διαδικασία αξιολόγησης της χρονιάς. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα είμαι εδώ και τη νέα χρονιά. Είμαι πολύ καλά και ελπίζω να πάμε όσο πιο καλά γίνεται του χρόνου στο Champions League. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από την μία στιγμή στην άλλη». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags